Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
3alfa3:
--- Citat: Antares - 08 Listopad, 2009, 23:13:50 ---kabl benzina, gas sajla
--- Kraj citata ---
Pa skines cijeli karb na kojem ostanu ti prikljucci
--- Citat: Antares - 08 Listopad, 2009, 23:13:50 ---kabl zadnje kočnice (iscurilo mi nešto ulja van kad sam odspajao
--- Kraj citata ---
Greska u koracima. Trebao si samo ona 2 imbusa odserafit i cijele celjusti skinuti. Sada ti slijedi nabavka kocione tekucine i odzracivanja
Antares:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Listopad, 2009, 23:33:36 ---Pa skines cijeli karb na kojem ostanu ti prikljucci
--- Kraj citata ---
Kompliciranije mi je skidat cijeli karb jer ga nije lako izvuć između airboxa i usisa.
--- Citat: 3alfa3 - 08 Listopad, 2009, 23:33:36 ---Greska u koracima. Trebao si samo ona 2 imbusa odserafit i cijele celjusti skinuti. Sada ti slijedi nabavka kocione tekucine i odzracivanja
--- Kraj citata ---
Čim sam vidio ulje da curi pretpostavio sam šta slijedi, a ionako sam to dogovorio u subotu sa chupsyiem da napravi (iako ću možda morat ja pošto nisam siguran da će skuter bit u voznom stanju).
Pitao sam tamo na tuning i rekli mi samo šaraf ispod cilindra, amortizer i struja, a na kraju ispalo dosta više kablova...
Drnda:
kocnica, amortizer, nosac motora, kablovi od instalacija i sa karba i to bi trebalo biti to...
gokiSP:
ja sam ti rekao da amortizer i osovina ispod cilindra drze masinu ito je..oni mehanicki drze masinu..a jbg sad to sta imas pregrst crijeva i zica nije bas najgore sta ti se moglo dogodit :icon_biggrin:
Antares:
Ne brine me ta kočnica pošto sam ionako namjeravao odzračit.
Lako za kablove, nego me zajebavaju ova sranja što pridržavaju te kablove. Čim skinem matice idem dole u željezaru tražit iste šarafe sa glavom za šarafciger.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju