Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (64/96) > >>

Antares:
Ma ima tablica, al što se tiče omjera, jel ide veći dio omjera voda ili antifriz?

btw. koliko bi na novom runneru trebao natočit toga uopće?

Antares:
Prvo sam se bacio na posao oko mješavine, a tek onda ću termostat stavljat.
Evo par slikica:

Ugurao sam manju cijevćicu u veću pa ću to nekako stegnut ili selotepm zaljepit. Mislim da bi trebalo držat.

Par pitanja:

1. Što po pitanju ovog zraka koji se vidi na zadnjoj slici?
2. Jel treba zatvorit onaj dio na karbu di je bila spojena cijevćica za ulje?
3. Kako ću do plovka da odvojim žice za lampicu kad je rezervoar zatvoren?

Antares:
Krenuo sam skidat kablove sa kape cilindra. Iz one 4. cjevćice nije ništa curilo (?), a što se tiče antifriza ja sam mislio da će toga iscurit barem 1l kad ono:

Zapeo sam na šarafima. Nema mjesta za ključ i počeli su se glodat rubovi. Mislim da ću morat "raspolovit" skuter da to lakše otšarafim.

Drnda:
heh ima antifriza oko litar, moza mao vise, odspoji skroz vodenu i skini cep  sa posudice na kileru..

Antares:
Ovu drugu cijev koja fura antifriz do bloka (ispod cilindra) sam odspojio pa je iscurio ostatak valjda. Sad je puno više lavor napunjen.

Ima tu dosta kablova za odspojit (antifriz crijeva i ovo ostlo što sam već odspojio sa kape cilindra), kabl benzina, gas sajla, kabl zadnje kočnice (iscurilo mi nešto ulja van kad sam odspajao) i neka 2 kabla za struju s desne i lijeve strane.

Muče me ove nepotrebne matice totalno:

Mislio sam ih ne skidat i zaokrenut mašinu u lijevo ako će nekako ić pošto s desno strane nema nikakvih kablova.
Odšarafio sam amortizer i krenuo odšarafljivat dole ispod cilindra, al je kasno pa ću sutra nastavit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju