Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
Drnda:
pa ja nezz koji je veliki problem, ja skinem sve komplet u roku od 5-10 minuta, znaci stavi blok na nogar centralni i skut na nesto stavis da stoji u ravnini ili ga jednom rukom drzis, odjes nosac i amortizer, i malo udaljis, skines celjust, onda cim si malo udaljio, lakse je oskopcati kablove, i sa karba sve skinuti, kao da je problem skinuti, ionako trebas vratiti, a ovako si olaksao sebi posao, mislim za onu plastiku oko karba ...
Antares:
Jedan od glavnih problema mi je to što imam full velike ruke (vateproli sam trenirao) i prste pa nemre to baš svugdje stat...
Ništa sutra nastavljam. Stari je na moru pa ću ga pitat jel ima kakvog boljeg alata... trebao bi imat.
Drnda:
i u mene su velike ruke :toothy12:
pa slusaj nista NIKADA ne ide na silu, polako, gledaj, jedno uradis, sagledas malo sto je sljedece na redu i polako... jbg ja za svoj prvi skut kada sam rastavljao nisam imao pojma, nikoga nisam imao pitati... samo polako uz pomoc prijateljice logike :laughing11:
Antares:
Ma sje** sam se... umjesto da koristim gedoru (stari ne drži to sa ostalim alatom) ja cijelo vrijeme sve sa vilastim ključem i onda pol šarafa izglodam, pol nemogu odšarafit itd.
Drnda:
a jbg ja uvijek prije sarafanja na bilo cemu izvadim uz sebe sav alat koji ce mi trebati da ne potezem sav alat i stalno trazim, lijepo uz sebe sve stavim na pod i udri... :laughing7:
slusaj malo prakse i ovo sto sada radis par dana, uraditi ces u par minuta, ja svome sve to uradim u manje od 15 minuta... sve je stvar prakse...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju