Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj Runner SP

<< < (55/96) > >>

Antares:
Nije legalno. Nisam imao problema s murjom, a nemogu reći da mi nisu ponekad bili iza repa. Valjda ovisi od policajca do policajaca.
Imam blatobran već oko mjesec dana jer sam ga stavio zbog lošeg vremena (a na kraju je vrijeme super :)).

gokiSP:
1. tocno
2. jednostavno iz kontralne table izvadis lampicu od ulje i to ti je to
3. ulje na svim 2t skuterima postoji samo to i ono se mjesa samo sa benzinom, ne podmazuje nista drugo (postoji naravno i ulje u getribi al to je totalno nebitno u ovoj prici)
4.sa amortizerom nemas sta previse kemijat..rade das paarsto kuna pa uzmes drugi..a u vilicima promjenis mast i semeringe i to je to..

SF-2:

--- Citat: Antares - 07 Listopad, 2009, 14:08:22 ---Nije legalno. Nisam imao problema s murjom, a nemogu reći da mi nisu ponekad bili iza repa. Valjda ovisi od policajca do policajaca.
Imam blatobran već oko mjesec dana jer sam ga stavio zbog lošeg vremena (a na kraju je vrijeme super :)).

--- Kraj citata ---

aha... jer ja sam planirao radit undertail pa razmisljam da li da stavim ispod repa ili dolje sa nosacem. stavio bih dolje da me ne stopa policija, al ovako ispod repa izgleda ful dobro. jos cu razmislit  :laughing9:

Antares:

--- Citat: gokiSP - 07 Listopad, 2009, 14:10:55 ---1. tocno
2. jednostavno iz kontralne table izvadis lampicu od ulje i to ti je to
3. ulje na svim 2t skuterima postoji samo to i ono se mjesa samo sa benzinom, ne podmazuje nista drugo (postoji naravno i ulje u getribi al to je totalno nebitno u ovoj prici)
4.sa amortizerom nemas sta previse kemijat..rade das paarsto kuna pa uzmes drugi..a u vilicima promjenis mast i semeringe i to je to..

--- Kraj citata ---

Ok.
A kako da zatvorim rezervar ulja? Pretpostavljam da će curit kad odvojim cijevćicu?

@SF-2: ja sam bio napravio sa pantom za vrata pa se kao tablica mogla spuštati makar nisam ju nikad spuštao.

gokiSP:
pa ili ostavis par cm crijeva iz rezervara i stavis neki saraf u crijevo i stisnes selnom ili zip trakicom..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju