Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj Runner SP
gokiSP:
meni se nije nikad dogodiilo da je pumpica otkazala ali zato je tu remen...jbg radis sam mjesavinu pa nemas brige..
dino_sk:
inace novi runner ima 1,7l rezervoar za ulje i rezerva ti je na tih 0,7l :) sto znaci da si u pravu kad si napisao da mozes jos 500km napravit , znam i ja iz iskustva :icon_thumright:
Ensiferum:
wau ja preko 0.8 nisan ulia
al mene zanima kolko najvise moze stat goriva, preko 6.7 nisan uspio ulit :icon_scratch:
Antares:
Imam par pitanja:
1. Jesam li dobro shvatio ovo:
Rezervar za ulje je cijevčicom povezan sa uljnom pumpom iz koje izlazi druga cijevčica koja ide u karb. Ja bi trebao cijevćice pumpe odspojit od karba i rezervara ulja i spojit te 2 cijevćice?
2. pitanje vrijedi ako je prvo točno:
Kako zatvorim rezervar ulja? U odrezani kraj cijevćice bi trebao nešto ugurat ili? Jel moguće ikako isključit lampicu za ulje ili jednostavno uvijek mora biti unutra određen postotak ulja pa da lampica bude uvijek zgašena?
3. Jel to ulje u rezervaro ide jedno prema karbu ili podmazuje još nešto u skuteru?
4. Vilica i zadnji amortizer su mi dosta otvrdnuli. Što bi mogao napravit po tom pitanju?
SF-2:
@Antares: skuter super izgleda, svaka cast, ove sp-ice imaju odlican dizajn.
imam jedno pitanje, je legalno imat ovako tablicu ispod repa nakoseno, mislim jedva se vidi, si imao problema s murjom? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju