Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ok za mikroremen!klizači su ok! ja sam moje na multivaru menjao u mnogo gorem stanju,mnogo veći luft, a novi polini mi imaju ovoliko lufta kao i kod tebe! ! !
mater a ja se taman ponadao karminama
Fino poslikano ,lijepo raskopano ,nema nekih izdataka ,sve pet! Trebao si slikati klip prije nego si ga ocistio
Nakon toga mi vrag opet nije dao mira jer svi me jebu da imam produzenu getribu i reko idem to raskopat da svima dokazem da nemam.Ovaj dio posvecujem svom dragom prijatelju @DHORVAT2 koji je bio uvjeren da imam produzenu getribu.Evo ti prijatelju dokaza da ipak nemam i sad se pitaj zasto mi motor ima tak dobru spicu.
I bilo je vrijeme da se promjeni taj kevlar. Koliko je on imao km kod tebe?Citat: 2TDottore - 27 Studeni, 2008, 18:43:04Nakon toga mi vrag opet nije dao mira jer svi me jebu da imam produzenu getribu i reko idem to raskopat da svima dokazem da nemam.Ovaj dio posvecujem svom dragom prijatelju @DHORVAT2 koji je bio uvjeren da imam produzenu getribu.Evo ti prijatelju dokaza da ipak nemam i sad se pitaj zasto mi motor ima tak dobru spicu.Znaci one brzine o kojima si pricao su jos manje nego sto jesu
Koje ulje koristis kad je glava klipa tako cista? ?
Znaci one brzine o kojima si pricao su jos manje nego sto jesu
kad si skido poklopac getribe dali je kod tebe išo dole lagano, kod mene neće ni da mrdne
Drugim rječima, sad si raskopo motor i više nikad nebu išel tak dobro ko prije... Zato jer ti to nebuš znal složit više
sad ce ic jos bolje.
Kolko je uopce serijski broj zuba na getribi.Ja imam na primaru 13 zuba a na sekundaru 49 a na zupcaniku izmedju primara i sekudara 46 zuba