super savijet, mozda bi mogao i upaliti...
A gle... moram se zafrkavat malo kad je dottore sav u bedu bez svog stalkera... A tek u ponedeljak mu stiže doma :'(
Sjećam se vožnje prema doma taj dan... Slow drži nekakvih 75-77 po GPS-u, ja iza njega, dottore pokraj mene bez svjetla (samo mu zatamnjena pozicija na volanu radi
), smrzavamo se ko pi#ke, i odjednom Slow ubrza na 85 i prema 90, ja ga stižem ali pogledavam u retrovizor da vidim to malo svjetla i vidim nema ničega... Ja usporim, slow odlazi napred i okrećem se iza nebi li videl dottorea... I ništa. Pogledam napred, Slow je već kilometar ispred a ja stanem i taman zvoni mobitel, dottore veli mašina zacvikala... Ja ni pet ni šest nego za 180 i vraćaj se nazad... I vozim se i di ću ga vidjet po mrklom mraku i vidim ja nako maše sa mobitelom i upaljenim displayom - je, pogađate to je bio dottore
5 minuta nakon kaj je slow usporio iz hyper-speeda, stigao je i on i ustanovili smo da ipak nije zacvikal nego se neš drugo misteriozno desilo unutar dekla kojeg nikako nisu mogli rastaviti. I tu je kraj ove dosadne priče