I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Di si nabavio brembo ljesta, i koliko €?
ma našli bi se šerafi! samo eto dali bi ova stjenka to izdržala je pitanje!Citat: Dirk23 - 16 Studeni, 2008, 17:20:40Di si nabavio brembo ljesta, i koliko €? na koga misliš?
prvo probaj proregulirat s M6 ako ne onda mudruj s ovim ostalima
di se da nabavit tih piksi u zg, bio sam u preko 5 željezari nigdje nisam našao M7 niti nisam uočio tak neku piksu a i ako bi stavio M8 treba mi glava 8 jer standardna glava sa m8 je velika a to ne mogu našarafit jer smeta glava velika.jel zna neko di ima onda tih ureznica m8 i tih piksi sa 8 na 6, i šarafa navoja 6 a glave 8
pa jednostavno zavari navojnu sipkicu u taj stari navoj i onda sarafas maticom van bloka i to je to
gle ako ti je saraf m6 onda ti je glava za kljucic 8, ako ti je m8 onda ti je kljucic13
Citat: gokiSP - 17 Studeni, 2008, 11:27:39pa jednostavno zavari navojnu sipkicu u taj stari navoj i onda sarafas maticom van bloka i to je toaa ne to mi se ne sviđaCitat: speedburn2 - 17 Studeni, 2008, 11:21:59gle ako ti je saraf m6 onda ti je glava za kljucic 8, ako ti je m8 onda ti je kljucic13Takvi su mi original šarafi, navoj 6 glava 8, ali ja sam kupio neke druge isto navoj 6 ali glava je 10 nisu imali s manjom glavom. Tj nigdje nema di god sam bio navoj 6 glava 8, to su neki nestandardni
stari citroeni ti imaji m7 da znas od starih zaba itd trazi pozz