Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pa neboj se neću ti ukrasti francuza, ja imam kinezskojapanskotalijansku jurilicu! dođem jedan dan do tebe i sve sredimo uz jednu ili dvije karlovačke!za promjer glave m8 inbus šerafa pitaj sutra te u željezari koju misliš zvati!
Svi serafi bi trebali biti zaserafljeni zbog toga sto deklo ucvrscuje blok. Bloku je najkriticnije prelazak preko rupe sa zadnjim kotacem, ili spustanje sa prednjeg kod stuntera. Ako serafa nema, onda samo blok trpi tu silu, a sa serafima dekla i deklo sudjeluje u cvrstoci bloka.To sto piaggio ima ulezisten primar u deklu nije bitno jer tamo nema velikih naprezanja.Sve ovisi o kvaliteti bloka i zamoru materijala. Ono sto blok moze danas izdrzati ne znaci da ce moci i za godinu dvije.Ja osobno nebi vozio bez svih serafa.Nije to PC u servisu komponenti kompjutera gdje se svakih 5 minuta nesto stavlja i vadi pa da bude stalno otvoren.
upitna je stabilnost navoja i njegove stjenke u bloku! na nekim mjestima ćeš imat manje od 1,5mm. ako imaš kakvog tokara odi k njemu da ti napravi M7 imbuse
ja sam napravio M8 i super je bilo.
hhahahha ja sam to na bolji nacin rijesio stawio sam od kontra strane sarafe m6 za imbus 5 na one koje sam mogo a na one koje nisam nisu bili ni potrebni jer su bili kod radilice...xD