Općenito > Maxiskuteri

VXR 200 ------> GP1 250

<< < (3/12) > >>

RideRR4EveRR:
Lazu ti vxr-ovi dosta dok derbiju jako malo odstupa od GPS-a  ::) . Evo slika to auspuh samo na nexusu nemogu nač na netu nigdje drugdje : http://i12.ebayimg.com/06/i/001/03/63/682e_1_bl.JPG
Inače od frenda ide 120 a onda se može još nekako natezat do 125-130

2TDottore:
ma ne laze sigurno taj digitalni jako puno.mozda na 145 za 10km.

black-rox tvoj derbi je neki vanserijski model kojeg su vjerojatno radili za trke pa im je pobjego slucajno u serijsku proizvodnju i ti si sretno naletio bas na njega.  :laughing7:

black-rox:

--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 20:59:22 ---ma ne laze sigurno taj digitalni jako puno.mozda na 145 za 10km.

black-rox tvoj derbi je neki vanserijski model kojeg su vjerojatno radili za trke pa im je pobjego slucajno u serijsku proizvodnju i ti si sretno naletio bas na njega.  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Ne moj je rađen po naružbi posebno za mene black-limited edition,znam niko ne vjeruje ali toliko je bila krajnja,sada vozim vx 125 on pokazuje 130 po urici i onda dođe u blokadu i samo tuče,isto powerd by serdarević :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

2TDottore:

--- Citat: black-rox - 09 Studeni, 2008, 21:01:38 ---
--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 20:59:22 ---ma ne laze sigurno taj digitalni jako puno.mozda na 145 za 10km.

--- Kraj citata ---
Ne moj je rađen po naružbi posebno za mene black-limited edition,znam niko ne vjeruje ali toliko je bila krajnja,sada vozim vx 125 on pokazuje 130 po urici i onda dođe u blokadu i samo tuče,isto powerd by serdarević :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

ja ti vjerujem jer sam ja na tolko natjero vxra a derbi mora ic jos bar mrvicu brze.A kaj se tice vx-a nemogu vjerovat da i on je brzi od derbija 250 od @pavopuska.  :laughing11:

black-rox:
A ja sam novi vxr st od frenda naguro po urici do 147kmh,i još bi on samo je počelo trest volan za poluditi :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju