Općenito > Maxiskuteri
VXR 200 ------> GP1 250
PAVOPUSKA:
e bas cu sad za par dana, ak ne i sutra odma snimit sebe i ta dva vxra sa slike (da nebude samo cura koja me brije :icon_tongue:) pa cete vidit razliku........odo sad snimit gp1 250 max speed u uspravnom polozaju......kladim se da nece ic brze od 115
2TDottore:
--- Citat: black-rox - 09 Studeni, 2008, 21:05:12 ---A ja sam novi vxr st od frenda naguro po urici do 147kmh,i još bi on samo je počelo trest volan za poluditi :glasses9:
--- Kraj citata ---
ta dva kilometra si dobio sigurno zbog onih ruznih prosirenja na prednjoj maski sa svake strane koja su kao bolja aerodinamika. :laughing3:
2TDottore:
--- Citat: PAVOPUSKA - 09 Studeni, 2008, 21:08:33 ---e bas cu sad za par dana, ak ne i sutra odma snimit sebe i ta dva vxra sa slike (da nebude samo cura koja me brije :icon_tongue:) pa cete vidit razliku........odo sad snimit gp1 250 max speed u uspravnom polozaju......kladim se da nece ic brze od 115
--- Kraj citata ---
ti si lud.sad po noci ides izvodit pi*darije i mjerit max.brzinu.daj si mira.
makar bi ga mozda i uspio nagurat do 130 jer je vani svjeze i zrak je rjedji pa bolje ide. :umroodsmijeha:
black-rox:
--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 21:08:38 ---
--- Citat: black-rox - 09 Studeni, 2008, 21:05:12 ---A ja sam novi vxr st od frenda naguro po urici do 147kmh,i još bi on samo je počelo trest volan za poluditi :glasses9:
--- Kraj citata ---
ta dva kilometra si dobio sigurno zbog onih ruznih prosirenja na prednjoj maski sa svake strane koja su kao bolja aerodinamika. :laughing3:
--- Kraj citata ---
Hhahaah kako god dobio sam ih :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Ivan:
Nisam neki mehaničar, al pogledaj si rolice i remen. 250cc ipak treba ići malo brže.
Moj SP, 2003. godište, 12000km, novi serijski remen i rolice malosi 13.5g - sve ostalo serijala pa ide 140 po satu što je realno negdje između 120-130. Jednom sam se vozio paralelno sa frendom na Z750 i njemu piše da ide 90, a meni preko 100 tako da moj laže tih ~15-ak km/h.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju