Općenito > Maxiskuteri

VXR 200 ------> GP1 250

(1/12) > >>

PAVOPUSKA:
Evo ovako. Danas sam bio na prvom susretu skutera  :headbang: wiiiiii i sve je bilo za 5 dok se nismo krenuli u voznju. Na mom gp1 250 ja i frend a na vxr-u 200 isto 2 frenda, j#bote ja pun gas 115 jedva nategnem 120 a vidis vxr wroooooom pored mene, mislim si " koji ku##a  :icon_scratch: ". Jel to tako inace u praksi da vxr --> gp1 ili to mene j#be neko sranje?!?! A dok sam sam na skuteru, vozim 115 kmh (dok normalno sjedim), a kad se sagnem da dobijem aerodinamiku vozim 125-130 max  :sad1: :sad1:, ja stvarno mislim da je to malo za 250cc! Pomozite  :help: :help:
evo par slicica :

i sta je najgore zenska vozi vxr-a  :toothy12:

robert:
 ;D nisi jedini koji je popušio u vožnji protv cure ili njezinog runnera

R@kija:
sj#bo si se...kupi vxra...hehe...a gle mala valjda zna vozit... :toothy3: :toothy3:

2TDottore:
sa tvojim motorom nesto definitvo nevalja ak te vxr tako jako unisti.Kolko vidim po bojama to je model od 2002-2004 i ima aluminijski cilindar pa je jos malo jaci od ostalih vxra.Ja bi se vec zapitao i razmisljo o prodaji. :laughing7:

PAVOPUSKA:
ma kakva prodaja, mislim ak skuter od 250cc nejde kao sto bi moro ic, onda ce ljepo tu zamjena za novog ili ce oni u servisu morat napravit cudo od njega. mislim ono....krenemo isto, ej isto u z, i onda cura papa odeeeee

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju