Općenito > Maxiskuteri

VXR 200 ------> GP1 250

<< < (2/12) > >>

black-rox:
To ti je to ako do sada nije krenu bolje ni neće,ja sam valjda jedini kojem je krenuo na bolje,a krenuo je na bolje onaj dan kad sam stavio serdarevića :laughing9: :laughing9:

PAVOPUSKA:
haha samo se ti smiji, koliko je tebi iso gp max (dok normalno sjedis)?!

RideRR4EveRR:
derbi je inace predobar motor. Ide jako ljepo ko seriski. Frend ima 250 2006 god sa 2 diska naprjed. Sad ima multivar i leovince SBK auspuh,gljivu,veču diznu i pojede mog sp-a kako god pogledaš. Vidio sam u nekoj temi da gledaš i koj bi auspuh uzo samo si uzmi leovince SBK moja preporuka je skup al jbg. mislim da je za nexusa nema za derbija al samo pripašeš granu. TO je baš zvuk ovo ostalo sve prdi al ovo kad čuješ ma joj. To moraš uživo čut.  :headbang: . Znači tebe opro vxr a mene derbi pere  :dontknow:  :happy6: a ja perem seriske sp-ove  :happy6: . Pogledaj si ti šta je sa motorom. I frendov je dosta slab nekako u krajnjoj al start čupa. Imam i video kako ga peglam na zadnjem . Težak motor a ljepo se digne. Treba još samo probat circles  :toothy12: . Budem ga jednom posliko pa ti pošaljem, auspuh bolesno i izgleda a i dobio je na performancama sigurno dok su ovi ostali preotvoreni pa gube itd...

2TDottore:
250cc mora ic dok normalno sjedis 125 bez dobar dan.sve ostalo je natezanje.ja sam natjerao skroz serijskog vxra200 2007 sa 10000km polegnut ispod vizira cak do 145 al do 135 dodje bez problema bez da se spolegnes  :icon_tongue:

black-rox:
Sad dolazim ja i kažem Leovince tipičan talijanski poluproizvod koji košta ko sam vrag,kupiš serdarevića grmi ne gubiš niš još dobiješ i ostane ti para za benzin i derbi ti ide 145kmh ko moj :icon_tongue: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju