Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???

<< < (16/24) > >>

black-rox:
Evo par slika od mene :hello:

Poggiali:
Eee, ekipa, ma dobro sam ja , makar mi je tak bed, svinuo sam ručicu kočnice i napravio neš crta po plastikama :(, na odjelu niš, lupio sam sa laktom i bokom, tak da me sad boli kuk , nemogu se primit, i lakat isto...

a kak je bilo.... uglavnom ja ak se dobro sječam, pratio sam žuti skuter, i bila ravnica, reko sad čemo po gasu, možda sam i 80 imao, i lik samo skrene na benzinsku, nisam se togan i nadao, reko da skrenem za njim, al sam skužio u traci do auto, i sad nisam mogo normalno kočit, jer bi se zabio u njega, nego sam samo zavinuo, i poslje nisam stigo usporti a išo sam drito u rinzol, i sad , da sam jače kočio samo bi se više ispravio, ovak sam djelom prednjeg kotača lupio, odbilo me i ja napravio salto preko volana, po sam na desnu stranu...

crogenie:
A jebiga... Ma bitno da si ti OK, skuter ce se popravit...

Ive_MHR:
ma iam dvi crtice nista :toothy9:

a ti si znaci dotore prije nego smo isli mi za pulu smo pricali a ja nemam pojma ko je ko tam tako receno zapamtio sam poggialia i jos par njih ostalo sve neki novi

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 23:43:59 ---to sam isto skuzio.znaci i ona ide stalno po susretima jer cini mi se da sam je vidio na zadnjem happeningu na grobniku jer kad sam ju danas vidio znam da mi je od nekud poznata.  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Dottore, uopće nisi fora... Posudiš skuter od frenda i ideš u Rijeku! Kaj se ne usudiš sa stalkerom? Druge godine kad će bit neki veći meet u rijeci idem i ja al sa Aeroxom!!!  :toothy3:

Sve u svemu, još uvijek se čudim slikama kolko skutera  :o :o :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju