Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???
Poggiali:
Dakle, ja Dottore i Lav smo pričali kak bi bilo ljepo zaletit se do Rijeke, na jednu malu vožnjicu :) pa me zanima dali ima zainteresiranih koji bi išli sa nama, to nebi bilo prije nedjelje, čeka se ljepo vrijeme, da nebude oblačno , kolko vidim od utorka bi moglo bit sunčanije...
Da napomenem odma da su poželjni oni koji bi nas mogli pratiti, da nebi bilo ko zadnji put sa Robijem :), ak če vas više sporijih bit, mogli bi se onda složit u 2 grupe :)
2TDottore:
bas mi i vrijeme ne izgleda previse od povjerenja.da se nebi desilo da krenemo a u gorskom kotaru nas opere kisa. :laughing7:
treba pricekat kad ce bar dva dana zaredom bit lijepo vrijeme onda je sigurno 90% da nece kisa makar u ovo doba godine nis vise neznas. :icon_scratch:
gokiSP:
u subotu i nedjelju kisa ne pada u rijeci, nas par iz rijeke smo se dogovorili da idemo neki dir u nedjeljiu pa bi se mogli nac ako vi dolazite u nedjelju...
180fxr:
Jaa bi isao.. ač ne zelim sp-a drzat cijelo vrijeme na full gasu.....
Lav:
--- Citat: 180fxr - 06 Studeni, 2008, 13:39:30 ---Jaa bi isao.. ač ne zelim sp-a drzat cijelo vrijeme na full gasu.....
--- Kraj citata ---
Ajde , ajde btw ne full gas onak srednja vožnja..... :icon_tongue:
Al , ko kak dottore , kaže ne izgleda vrijeme povjerljivo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju