Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???

<< < (15/24) > >>

2TDottore:

--- Citat: crogenie - 16 Studeni, 2008, 23:32:37 ---
--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 23:11:57 ---
doso sam sa zuto crnim vxrom.Nisam ni ja vidio poggija kak je pao ali sva sreca da je sve ok proslo sad mi se javio da je stigo sretno kuci :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Aaa, a ti si se tamo skoro zapuco u mene kad sam skretao lijevo do Iwo-ta. ;D

Da sam znao da si to ti, ja bi se javio al jbga - nisam.

--- Kraj citata ---

Moguce. :laughing11: Ma daj kaj se brines bit ce jos susreta pa cemo se upoznat.Bila je hrpa ljudi s kojima sam se upoznao i vec sam pola njih zaboravio kak se zovu. :laughing7:

black-rox:

--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 22:37:00 ---evo ja sam prije pola sata dosao doma.Put nam je bio dosta naporan.Magla nas je prala od penjanja prema delnicama skroz do zagreba i temperatura se spustila cak ispod nule ali nismo odustali i odolili smo svim losim vremenskm uvjetima i stigli sretno kuci. :toothy9: A sta se tice meeta zadovoljan sam sa organizatorima samo imam jednu zamjerku a ta je da mi se nije svidjela bas voznja u grupi do onog velikog parkiralista i do opatije zbog nekolicine decki koji su cijelo vrijeme divljali izmedju nas svih u koloni i sva sreca sto se nikom nista nije dogodilo.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
A i ja sam divljo isto ali nisam nikoga pokupio,ali bilo je par njih koji su prošli kraj mene na milimetar i to me malo nervira,ali jebg klasika tako je uvijek i biti će,zato najbolje voziti zadnji

2TDottore:
Koja vam je bila ona cura sa narancastim derbijem.Popricao sam malo s njom kad smo se rastajali i zapamtio sam samo da je isto iz rijeke posto nije bas pricljiva pravise i malo se srami. :toothy12: .Kaj ona ide isto po svim susretima s vama.  :laughing7:

black-rox:

--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 23:39:15 ---Koja vam je bila ona cura sa narancastim derbijem.Popricao sam malo s njom kad smo se rastajali i zapamtio sam samo da je isto iz rijeke posto nije bas pricljiva pravise i malo se srami. :toothy12: .Kaj ona ide isto po svim susretima s vama.  :laughing7:

--- Kraj citata ---
To je od red-eye šta vozi rs125 cura.

2TDottore:

--- Citat: black-rox - 16 Studeni, 2008, 23:42:27 ---
--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 23:39:15 ---Koja vam je bila ona cura sa narancastim derbijem.Popricao sam malo s njom kad smo se rastajali i zapamtio sam samo da je isto iz rijeke posto nije bas pricljiva pravise i malo se srami. :toothy12: .Kaj ona ide isto po svim susretima s vama.  :laughing7:

--- Kraj citata ---
To je od red-eye šta vozi rs125 cura.

--- Kraj citata ---

to sam isto skuzio.znaci i ona ide stalno po susretima jer cini mi se da sam je vidio na zadnjem happeningu na grobniku jer kad sam ju danas vidio znam da mi je od nekud poznata.  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju