Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???

<< < (17/24) > >>

2TDottore:

--- Citat: Ive_MHR - 17 Studeni, 2008, 01:14:33 ---ma iam dvi crtice nista :toothy9:

a ti si znaci dotore prije nego smo isli mi za pulu smo pricali a ja nemam pojma ko je ko tam tako receno zapamtio sam poggialia i jos par njih ostalo sve neki novi

--- Kraj citata ---

da taj sam. :laughing11: Kaj mislis da se ja sjecam ko je ko kad smo se svi na brzinu upoznali a bila je hrpa ljudi.Kad se nadjemo na jos par susreta bolje cemo se upoznat.  :icon_thumright:

A ti @dhorvat2 nemoj bit ljubomoran.Mogo si ic s nama a ne sad se pravit pametan.ja da sam htio mogo sam ic i sa stalkerom a i sa cagivom ali nisam htio jer vxr mi je najisplativiji za put jer sa vxrom sam potrosio 13 litara goriva na 420km a bome smo se dosta zestoko vozili a sa stalkerom ili cagivom bi potrosio bar 30% vise i umro bi do dolje od napora a pogotovo nazad jer nas je prala magla od delnica do zagreba i temperatura je bila ispod 0. 

Lav:
Istina je to , po tom pitanju vxr zakon!!!!!!
Nepitajte me kolko je mito potrošio  aaaa......
Plus kakvo je stanje hehehhe  .........
I ko kaj sma rekao predobro je bilo , sigurno bolje neg u Zgu ili negdje ja sam za dalje rute uvjek!!!!!!!!
Stvarno preodlicno provedeni dan!

Lav:

--- Citat: robert - 16 Studeni, 2008, 23:00:06 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Studeni, 2008, 22:57:58 ---pogg je dobro, sve ćete čut...

lav je car  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

do rijeke sa mitom, frende ubio seeeee na vožnji, sav se trese  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
nije istina, lav se uvjek tresao ko stara baba na buri! :laughing11: :laughing11: :laughing11:
onda super da je poggiali tako dobro prošao

--- Kraj citata ---
Ja  neeeeeeeee  odakle ti to o Robi varaš se varaš , u ovom slucaju vidio bi tebe!!!!!! :icon_biggrin:
Sjeti se spom kad smo išli trapke i niš a vi ono  full ehhe  dobro i ti si ali se se i ti kansiej bolje obukao!
A  sa ovakvim lancem gumama   ma to se samo ja usudim... ;D

exfreerider:

--- Citat: 2TDottore - 17 Studeni, 2008, 09:54:46 ---
--- Citat: Ive_MHR - 17 Studeni, 2008, 01:14:33 ---ma iam dvi crtice nista :toothy9:

a ti si znaci dotore prije nego smo isli mi za pulu smo pricali a ja nemam pojma ko je ko tam tako receno zapamtio sam poggialia i jos par njih ostalo sve neki novi

--- Kraj citata ---

da taj sam. :laughing11: Kaj mislis da se ja sjecam ko je ko kad smo se svi na brzinu upoznali a bila je hrpa ljudi.Kad se nadjemo na jos par susreta bolje cemo se upoznat.  :icon_thumright:

A ti @dhorvat2 nemoj bit ljubomoran.Mogo si ic s nama a ne sad se pravit pametan.ja da sam htio mogo sam ic i sa stalkerom a i sa cagivom ali nisam htio jer vxr mi je najisplativiji za put jer sa vxrom sam potrosio 13 litara goriva na 420km a bome smo se dosta zestoko vozili a sa stalkerom ili cagivom bi potrosio bar 30% vise i umro bi do dolje od napora a pogotovo nazad jer nas je prala magla od delnica do zagreba i temperatura je bila ispod 0. 

--- Kraj citata ---

ispada da ti je trošio 3l/100km u  šta nikako nevjerujem još kažeš da ste se fino vozili

najmanje ikad šta mi je vxr trošio isto kad sam išao na more otvorena cesta i stalno oko 100 je bilo 4l a mašina tip-top

pogi jel dobila vilica? aj super da tebi nije ništa

2TDottore:

--- Citat: exfreerider - 17 Studeni, 2008, 11:47:27 ---
--- Citat: 2TDottore - 17 Studeni, 2008, 09:54:46 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ispada da ti je trošio 3l/100km u  šta nikako nevjerujem još kažeš da ste se fino vozili

najmanje ikad šta mi je vxr trošio isto kad sam išao na more otvorena cesta i stalno oko 100 je bilo 4l a mašina tip-top

pogi jel dobila vilica? aj super da tebi nije ništa

--- Kraj citata ---

tako je ispalo.evo ovak da malo preciziram.na lukoilu u luckom sam ulio 3.78 litara do cepa i od tud krenuo sa punim tankom prema rijeci.Kad smo dosli u centar rijeke znaci presli smo 180km napunio sam 6,55 litara znaci opet do cepa.I kad smo se vracali nazad u jaski sam stao na benzinskoj i napunio jos 2,73 litre i kad sam doso doma bilo je isto goriva kao kad sam kretao.

Kad smo isli dolje vozilo sa vecinom izmedju 80 i 100 a ponekad i 120-130 ali kratko a kad smo isli nazad oko 70-80.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju