Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???

<< < (14/24) > >>

robert:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Studeni, 2008, 22:57:58 ---pogg je dobro, sve ćete čut...

lav je car  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

do rijeke sa mitom, frende ubio seeeee na vožnji, sav se trese  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
nije istina, lav se uvjek tresao ko stara baba na buri! :laughing11: :laughing11: :laughing11:
onda super da je poggiali tako dobro prošao

Bruno1990:

--- Citat: robert - 16 Studeni, 2008, 23:00:06 ---
--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Studeni, 2008, 22:57:58 ---pogg je dobro, sve ćete čut...

lav je car  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

do rijeke sa mitom, frende ubio seeeee na vožnji, sav se trese  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
nije istina, lav se uvjek tresao ko stara baba na buri! :laughing11: :laughing11: :laughing11:
onda super da je poggiali tako dobro prošao

--- Kraj citata ---
..sta se tako jako osusio... ::) ..haha...sad pod peč i dok ne pocrni  :hmh:
..naci pogi je dobro..aj super...

2TDottore:

--- Citat: crogenie - 16 Studeni, 2008, 22:53:18 ---@2tdottore, na cemu si bio? (mislim na skuter/motor)

Sta se nisi javio j#bo ga ti..

Uglavnom, i ja sam se zalio zbog nekih sta su divljali i dosta je nezgodno kad netko proleti kraj tebe iz mrtvog kuta... Al dobro, nije se nista dogodilo pa sve dobro proslo, al ja ne vidjeh pogialia kad je pao....

--- Kraj citata ---

doso sam sa zuto crnim vxrom.Nisam ni ja vidio poggija kak je pao ali sva sreca da je sve ok proslo sad mi se javio da je stigo sretno kuci :icon_thumright:

kaj se cudite sta neko ide sa mitom do rijeke.Moj bratic je par puta mjesecno radio sa mitom ture mali losinj-zagreb-mali losinj u komadu a to je preko 300km u jednom smjeru.Napravio je sa mitom preko 60000km u 5 godina i tek na 35000 mijenjao cilindar.A dosta je da vam kazem da je doso do rijeke komplet po staroj cesti za manje od 2 sata sa mitom. :icon_thumright:

Lav:
Bilo je ok , doma sma živ zdrav hehehehhehhe..... :icon_thumright:
Ugl super  proveden dan i vrijeme .....

crogenie:

--- Citat: 2TDottore - 16 Studeni, 2008, 23:11:57 ---
doso sam sa zuto crnim vxrom.Nisam ni ja vidio poggija kak je pao ali sva sreca da je sve ok proslo sad mi se javio da je stigo sretno kuci :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Aaa, a ti si se tamo skoro zapuco u mene kad sam skretao lijevo do Iwo-ta. ;D

Da sam znao da si to ti, ja bi se javio al jbga - nisam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju