Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???
2TDottore:
evo ja sam prije pola sata dosao doma.Put nam je bio dosta naporan.Magla nas je prala od penjanja prema delnicama skroz do zagreba i temperatura se spustila cak ispod nule ali nismo odustali i odolili smo svim losim vremenskm uvjetima i stigli sretno kuci. :toothy9: A sta se tice meeta zadovoljan sam sa organizatorima samo imam jednu zamjerku a ta je da mi se nije svidjela bas voznja u grupi do onog velikog parkiralista i do opatije zbog nekolicine decki koji su cijelo vrijeme divljali izmedju nas svih u koloni i sva sreca sto se nikom nista nije dogodilo. :icon_thumright:
crogenie:
@2tdottore, na cemu si bio? (mislim na skuter/motor)
Sta se nisi javio j#bo ga ti..
Uglavnom, i ja sam se zalio zbog nekih sta su divljali i dosta je nezgodno kad netko proleti kraj tebe iz mrtvog kuta... Al dobro, nije se nista dogodilo pa sve dobro proslo, al ja ne vidjeh pogialia kad je pao....
robert:
pa dajte recite već jednom! kako je poggiali? jeli se ozljedio, kako mu je motor?
Ive_MHR:
nije njemu nis malo ga ogrebo mrvicu
ma ovi uletili na inu i on tama prolazio neki auto kolko sam ga skuzio i neznan kako al na sam ulaz na benz je proklizio sreca nije mu nis i mala brzina eto
Iwo SR Tuono:
pogg je dobro, sve ćete čut...
lav je car :icon_biggrin: :icon_biggrin:
do rijeke sa mitom, frende ubio seeeee na vožnji, sav se trese :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju