Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Kolko vas je zaintersiranih za vožnjicu do Rijeke ???

<< < (12/24) > >>

Genesis051:
Dakle... Riječka ekipa:

... a ovo je u isto vrijeme samo sa suprotne strane...

...u očekivanju tri mušketira iz metropole... zar je to rekord u odnosu na broj prijavljenih skuteraša iz Zg-a, na našem Forumu  ??? ... ahh, daaa... datum i meteorologija... ne sjećam se da je to mene bitno smetalo, ali nije lijepo sudit po sebi, može biti subjektivno...  ;D :icon_biggrin: ;D

Uglavnom, oni... koji su se kolebali, pa odustali.. može im biti žao, jer je ovdje (bio) prekrasan dan (obzirom na datum)...
Ja se nisam uopće ni "odzdravio" od ekipe, jer sam iz obiteljskih razloga zbrisao ranije...

robert:

--- Citat: Genesis051 - 16 Studeni, 2008, 16:50:08 ---Dakle...
 ...u očekivanju tri mušketira iz metropole... zar je to rekord u odnosu na broj prijavljenih skuteraša iz Zg-a, na našem Forumu  ??? ... ahh, daaa... datum i meteorologija... ne sjećam se da je to mene bitno smetalo, ali nije lijepo sudit po sebi, može biti subjektivno...  ;D :icon_biggrin: ;D
Uglavnom, oni... koji su se kolebali, pa odustali.. može im biti žao, jer je ovdje (bio) prekrasan dan (obzirom na datum)...
Ja se nisam uopće ni "odzdravio" od ekipe, jer sam iz obiteljskih razloga zbrisao ranije...

--- Kraj citata ---
a prijatelju, šta si očekivao? nit se znaju voziti u grupi kako bog zapovida nit su od rječi ako obećaju da idu!

Iwo SR Tuono:
poggiali se rasuo dobro na ini, ostala dvojica su ok, jedino mito i korupcija od lava su u kur*u, to treba na servis žešći.
Svaka čast njima i istrijanima, poslije je meet nastavljen do 6 navečer,samo ću reć ovo će se ponovit  :headbang: :headbang:

M.K Scooter Inside

zoki_NRG:
evo nesto slika od mene...

ChRiStIaN:
Poggiali se raszo??? Pa kak, kaje bilo?  :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju