RUNNER VX 125 - Povratak iz zapuštenih

Ovaj puta na redu je 125ica po papirima, koja je došla sa područja Učke sa Istarske strane. Našao sam je preko marketplace, dogovorio i jučer dovezao. Kao i svaka, stigla je u Caddy-u, naravno ovaj skuter ima i kufer, nove YSS amortizere, a defekt akumulatora i vodene pumpe.
Danas nakon detaljnog pregleda, uočen su čudni utezi volana, te sam skuzio da je volan sa starog runnera... lol također, na mašini je klip i cilindar od 200, a ostatak mašine je OEM 125. Plastika na volanu koja drži vizir je puknuta, dosta šarafa nedostaje, a onih i kojih ima, nisu originalni... oštećena je i ušica blatobrana prednjeg, ali ništa što ne možemo riješiti još danas. A odmah sam zamjenuo i nosač tablice, te ispustio ulje, koje je tamno kao noć, te ulio novo ELF ulie, tako da se provozam koji kilometar te da ga ispustim da isperem mašinu.
Naručeni su taman novi dijelovi, koje već, nadam se sutra stižu.
Srićom volan imam doma sa prihvatima za utege, kao i original velike utege, tako da bi mogli ga staviti u komplet vozno stanje još ovaj tjedan.
Gume su bile ispuhane, te su napumpane i nadam se da nece puštati. Posto je prva Miselinka City Grip, već lagano tražim gdje mi je druga felga sa bilo kakvom drugom gumom samo ne tom... xd