I tako smo došli na par kilometara od Vodica i trka me frend, eeee prska me sprej i pokazuje mi ruke kako ga je poprskalo. Nije baš ugodno kad ti flisne guma na 7-8 banki, a ekipa se napikava na guzicu. Još frend maše s rukama umjesto da se drži pa sam malo manevrirao, sreća svaki put smo prošli bez pada.
Eto smeče od spreja nije se skorilo i uz to što je guma opet izbušena sad je i sve živo isprskano s tim smećem od spreja koji je ljepljiv.
Tu je naravno bio kraj igre jer više nemamo crvića, pa su dečki otišli u Pirovac po kombi i prikolicu, a ja sam čekao na cesti skoro 2h dok se nisu vratili, potovarili i gas u apartman.
Slijedeće jutro sam odmah zvao sve vulkanizere u uzoj i siroj okolici i nađem ja gumu kod Auto Antonio u Šibeniku( malo unikatna dimenzija), kaže evo kreće kombi iz Splita može mi dovest gumu za Šibenik. Reko okej može, koliko to košta?
Veli lik" aaaeee to ti je ravno 100e nemaš izbora" a u Web shopu guma piše da košta 62e. Velim dobro javim se i mislim si nedam ti g#vn#ru 100e pa makar se ne vozio ni dana više na moru.
Ajmo đoker zovi, Markaneeee(chalenbeen) pomagaj di u Zadru mogu nać gumu ove unikatne dimenzije? Kaže zovi HVZ vulkanizerstvo Zara, ako oni nemaju onda teško tko ima.
Zovem ja tamo kažu evo ima jedan Mitas na stanju 60e cijena montaža i balans su vam gratis kad kupite gumu kod nas. Rezervirao ja to na ime i otišao u garažu skidati kotač. Nešto sitno alata smo ponijeli, ali gazda ima garažu sa ponešto alata pa nam je posudio sve što bam je trebalo, iako se i Marko ponudio da će sa Paga donijeti bilo što ako treba...
Tako smo mi to demontirali, otišli za Zadar, tamo zujali, frend si je i kacigu kupio usput, smontirali tu gumu, kupili ležaj supporta u Tokiću jer se rasuo. Zvali Marka da pomoć trebamo jer ćemo peć roštilj i da dođe pomoć to pojest i popit pokoje piće s nama.
Eto i to smo pošerafili, dalje nije bilo pi*darija...