Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter 300-400ccm? (gradska vožnja - Rijeka)
Mogy:
--- Citat: zvonkec92 - 08 Kolovoz, 2024, 01:20:57 ---Ja bi radije odabrao SH150 a ne nmaxa
--- Kraj citata ---
I ja mislim da će tako biti da nakraju. Javim kroz koji mjesec što sam kupio. Sada samo ispitujem teren, a možda i za Božić i Novu godinu budu kakvi popusti. Da li budu kada akcije u to doma za skutere ako znate? 8)
Poggiali:
Care, moras sjest obavezno prije kupovine, nemoj ni otic samo u prvi salon i probat jedan model, vidi sto vise, da dobis neki utisak..
SH je totalna kontra Nmaxu, sjedis kao na stolici, koliko sam pratio testove, ljudi se zale da je jako mala podnica, i da nemaju mjesta za noge..
Aprilia SR GT 200 ti je isto u tom nekom budgetu kao Nmax 155
Ja sam davno bio zaljubljen npr u Aerox, pa kad sam sjeo na njega sam se razocarao, visoka podnica, koljena mi u rebrima, ne mogu smotat volan, zapinje mi o noge, sic mali kratak i td...
Ukucaj si i nazive skutera koji te zanimaju u YT, pa malo poprati, procitaj komentare :)
JogFromYamaha:
Nemozes ti kupiti po reviewima skuter, istot i je koda citas review i preporuke za patike.
Mora ti pasati na nogu ili patika nevalja.
Isto tako je i s motorem sjedi probaj vozi dan dva.
Mogy:
Istina da, samo da li obično saloni u Rijeci daju test vožnju? Navodno ovisi od salona do salona (tako sam čitao po forumima i nekim recenzijama za auto/moto salone). Provjerim ja sve uvijek prije nego konačno donesem odluku naravno. Hvala jos jednom na savjetima :)
Mogy:
U planu po preporukama ekipe sa ovog foruma u razmatranje dolaze sljedeća 4 modela (slobodno vi preporučite još neki model u toj kubikaži 150-200ccm):
YAMAHA NMAX 155 - 4.299,00€
HONDA SH150i - 4.290,00€
APRILIA ST GT 200 ili sport verzija (pretpostavljam da sport verzija ima više konja + ima neke lude boje) - 4.649,00€ za GT 200 verziju dok je sport verzija inače 100€ skuplja, trenutno je akcija od 400€ na sport verziju u Moto art-u u Rijeci ako nekoga zanima - https://motoart.hr/aprilia/5432-aprilia-sr-gt-200-sport.html - 4.349,00€
AGILITY S 200 - 3.799,00€ + gratis kofer, trenutno je akcija na službenoj stranici i skuter dođe 3.499,00€
Nadam se da ću imati mogućnost testirati navedene modele :)
Još jedno pitanje, da li u pravilu ovi navedeni brendovi skutera imaju na svojim stranicama Božićne/Novogodišnje/Blackfriday popuste? Pitam zato jer još jedno 3-4 mjeseca neću biti u mogućnosti kupiti motor, pa da ubodem koji jeba*ki popust :toothy10:
P.S. Uvijek preferiram kupnju novog motora, ali u obzir naravno dolazi i polovni ako ima malu kilometražu + povoljnu cijenu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju