Općenito > Generalno o skuterima
Koji skuter 300-400ccm? (gradska vožnja - Rijeka)
Poggiali:
Neki saloni su znali imat probne voznje, moras provjeriti, naravno ne mozes u desetak minuta voznje saznat sve, ali 70% ces vec znat kad sjednes samo..
Oni ti te popuste znaju davat tipa kufer gratis i td.. nekad malo skinu... naravno probaj uzicat neku opremu ako vec nema popust..
Aprilia sr gt 200 su sve iste, razlika ti je u bojama i naljepnicama, gledaj najjeftiniju ako nudi boju koja ti se svidja..
ako si stavio sh150, ubaci i piaggio medley 150
zvonkec92:
Ako ti je skuter pretezno za grad i zujanje vamo tamo uzmi nekaj sa podnicom da bar vrecicu iz ducana mozes dopeljat, ove tipa Nmax ja osobno nebi nikad kupio, beskorisno vozilo koje sluzi samo za navazanje a prakticnost nula
stipe:
medley 150 - frend ga ima, do 80tak ide jako jako dobro, a i vizualno je lip skuteric, potrosnja nikakva - tople preporuke
JogFromYamaha:
Piaggio i Yamaha ti imaju "zimske akcije" i spustaju cijene cca 20% u zimskoj sezoni dok je manji promet.
challenbeen:
honda i yamaha su nemjerljivi po kvaliteti i jamstvu napram kimka i piaggia (aprilia). iako sam piaggio fan, tu apriliu bi uzeo samo ako bi bila neka brutalno jeftina i odradio čuning kao što je odradio nomad u garaži. taj kimko da bi uopće bio konkurentan, po meni cijena bi mu bila tek oko 3.000e
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju