Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 17:52:31 ---a neznam idemo malo prema sisku,karlovcu,zagorju,slavoniji nebitno.samo ne po gradu i selima di se nemozes vozit preko 40 jer vec moras kocit.
--- Kraj citata ---
e da to je dobro..tak je najbolje..zaj*bancija..u prometu i tako..
2TDottore:
--- Citat: Bruno1990 - 07 Studeni, 2008, 17:54:53 ---
--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 17:52:31 ---a neznam idemo malo prema sisku,karlovcu,zagorju,slavoniji nebitno.samo ne po gradu i selima di se nemozes vozit preko 40 jer vec moras kocit.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
meni bas i neizgleda zajebancija da se nas 10 vozimo u prometu.Samo treba da nekom malo popusti koncentracija i da najebe bezveze.Ja odustajem od takvog plana i voznje odma u startu.Ak se dogovorite da idemo na otvorene ceste tu sam odma ali grad i sela zaboravite. :icon_thumright:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 18:14:20 ---
--- Citat: Bruno1990 - 07 Studeni, 2008, 17:54:53 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
meni bas i neizgleda zajebancija da se nas 10 vozimo u prometu.Samo treba da nekom malo popusti koncentracija i da najebe bezveze.Ja odustajem od takvog plana i voznje odma u startu.Ak se dogovorite da idemo na otvorene ceste tu sam odma ali grad i sela zaboravite. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
..nisam videl " samo ne po gradu " :-X ...imam osjecaj da se necemo dog..uopce..kad niko nista ne javlja i ne pise...di su ostali..ajmooo :icon_scratch: :jerk:
180fxr:
Gle posto vidim da dotttoreu pase voznja kao i meni... Nalazimo se kod kingcrossa... idemo prek rakitja tu do mene u jezdovec.... Preko jezdovca u lucko i onda starom karlovackom prema jastrebarskom i dalje.... Murije nema a cesta je ok.... Znaci starom karlovackom pa dokle stignemo..... Odmah poslje stupnika je nova cesta skroz do jaske... tak da se moze lijepo vozit.... Eto ak vam pase a tura???
2TDottore:
--- Citat: 180fxr - 07 Studeni, 2008, 18:34:00 ---Gle posto vidim da dotttoreu pase voznja kao i meni... Nalazimo se kod kingcrossa... idemo prek rakitja tu do mene u jezdovec.... Preko jezdovca u lucko i onda starom karlovackom prema jastrebarskom i dalje.... Murije nema a cesta je ok.... Znaci starom karlovackom pa dokle stignemo..... Odmah poslje stupnika je nova cesta skroz do jaske... tak da se moze lijepo vozit.... Eto ak vam pase a tura???
--- Kraj citata ---
e to vec moze. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju