Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (18/104) > >>

fic:

--- Citat: 180fxr - 07 Studeni, 2008, 18:34:00 ---Gle posto vidim da dotttoreu pase voznja kao i meni... Nalazimo se kod kingcrossa... idemo prek rakitja tu do mene u jezdovec....   Preko jezdovca u lucko i onda starom karlovackom prema jastrebarskom i dalje....   Murije nema a cesta je ok....   Znaci starom karlovackom pa dokle stignemo.....    Odmah poslje stupnika je nova cesta skroz do jaske... tak da se moze lijepo vozit....    Eto ak vam pase a tura???

--- Kraj citata ---

Jesi siguran da murije nebi ,da ne bi bilo :cussing: :evil5:

180fxr:
Rekoh da NEMA... Nznm eto ja sam predlozio rutu a vi odlucite!!!!!

Bruno1990:
..dobra ruta..  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
..gle i da ima murije ako nas ide 10-ak nece biti problema  :jerk: :icon_tongue:

180fxr:
Tako je bruno...   Eto da cujemo ostale???

Idemo karlovackom... i u jaski il negdje stanemo i popijemo cugu i nazad il do god...

2TDottore:
imam odlicnu rutu al neznam tu cestu pa ak neko zna pomozite.dugacka je oko 150km za mene.Za nekog ko je u okolicu samobora oko 125km

Ovako.

Zagreb pa starom karlovackom do skretanja desno za Ilovec pa tom cestom do Krašića pa dalje do Novo selo Zumberačko i na kraju ulazimo u Samobor i ja opet za Zagreb.

Lijepi krug bar se meni cini. :icon_thumright: Kom nije jasno nek si pogleda na hakovoj karti.

Sta kazete.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju