Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
gokiSP:
a jebiga svi smo mi takve gluposti radili, ali kad sam se sasuo i smrsko nogu malo sam se opametio pa sad vise razmisljam, ali me opet nekad pukne pa divljam...
Bruno1990:
--- Citat: gokiSP - 22 Studeni, 2008, 02:46:41 ---a jebiga svi smo mi takve gluposti radili, ali kad sam se sasuo i smrsko nogu malo sam se opametio pa sad vise razmisljam, ali me opet nekad pukne pa divljam...
--- Kraj citata ---
..da tako je uvijek..kazes sam sebi..necu vise nikad..i onda te nekad pukne adrenalin i nemres si odolit...i ode ti..opet divljat..heh :icon_tongue: :binkybaby:
gokiSP:
a moras nekad, mislim ja uvijek vozim brzo i malo zivlje ali nije da sad letim stalno u skarice i to, ali me nekad pukne pa malo piim po zavojima do kraja i tako... :headbang:
Bruno1990:
--- Citat: gokiSP - 22 Studeni, 2008, 03:20:12 ---a moras nekad, mislim ja uvijek vozim brzo i malo zivlje ali nije da sad letim stalno u skarice i to, ali me nekad pukne pa malo piim po zavojima do kraja i tako... :headbang:
--- Kraj citata ---
to je isto tako kod mene..pukne me adrenalin i onda se izguštaš na neko vrijeme..i onda nakon duzeg vremena opet..i tak stalno.. :toothy10: :laughing7: :laughing7:
sp...:
--- Citat: Bruno1990 - 22 Studeni, 2008, 03:23:19 ---
--- Citat: gokiSP - 22 Studeni, 2008, 03:20:12 ---a moras nekad, mislim ja uvijek vozim brzo i malo zivlje ali nije da sad letim stalno u skarice i to, ali me nekad pukne pa malo piim po zavojima do kraja i tako... :headbang:
--- Kraj citata ---
to je isto tako kod mene..pukne me adrenalin i onda se izguštaš na neko vrijeme..i onda nakon duzeg vremena opet..i tak stalno.. :toothy10: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
e dečki treba se kontrolirat...što mislim kao i meni nejde nikom..... :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju