Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
2TDottore:
ma treba otic van grada malo.I napravit turu od jedno bar 200km posto je zavrsetak sezone.Pit mozemo svaki dan u birtiji.Idemo se vozit po normalnim cestama a ne po rupama u raskopanom samoboru. :nono:
Bruno1990:
..ma sta ti je..u samoboru uopce nema rupa..haha..
..dobro mozemo i po gradu negdije..npr.. zagrebu..ako nas ide barem 10-ak...idem onda.. :jerk: :icon_tongue:
2TDottore:
ja se po gradu necu vozit.Ni po samoboru ni po varazdinu ni po splitu a pogotovo ne po zagrebu jer kaj je voznja da moras stajat svake minute na semaforu.Ak vi mislite po gradu ja radje idem sa poggijem i ekipom do Rijeke. :angry9:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 07 Studeni, 2008, 17:46:00 ---ja se po gradu necu vozit.Ni po samoboru ni po varazdinu ni po splitu a pogotovo ne po zagrebu jer kaj je voznja da moras stajat svake minute na semaforu.Ak vi mislite po gradu ja radje idem sa poggijem i ekipom do Rijeke. :angry9:
--- Kraj citata ---
..onda di bi ?? po selu..?? rakitju..?? hahah..meni je svejedno..ionako sam najbrži..haha
2TDottore:
a neznam idemo malo prema sisku,karlovcu,zagorju,slavoniji nebitno.samo ne po gradu i selima di se nemozes vozit preko 40 jer vec moras kocit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju