Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
180fxr:
Uff jeste pametni...... samo vi bjezite tak... kad poginete necu vam ja bit kriv....
cicak_TT_:
--- Citat: 180fxr - 21 Studeni, 2008, 18:06:16 ---Uff jeste pametni...... samo vi bjezite tak... kad poginete necu vam ja bit kriv....
--- Kraj citata ---
a jbg kaj je tu je ,prije 2 god ja i par frendova uzeli reno 21 i peglali se po kvartu ,ja sam vozio kad odjednom murija iza nas pod rotirkom ja gas po nekim ulicicama stanem i svi gas iz auta murija dolazi pocmu trcat za nama i derat se potjera ,ugl nisu nikog copili uzeli su nam iz auta palicu i porazbacali unutra al ga nisu uzeli mi se sutra dan vratili i pokupili auto :toothy9: :toothy9: :toothy9:
gokiSP:
ajde ajde koda ti ne divljas, neko je bio reko kako te je vidio kako uleces u skarice... :toothy9:
gokiSP:
ja sam im bjezao sa hondom accord 2.0 125ks... nisu mi mogli nis sa skodicama... :toothy3:
sp...:
--- Citat: cicak_TT_ - 21 Studeni, 2008, 18:33:37 ---
--- Citat: 180fxr - 21 Studeni, 2008, 18:06:16 ---Uff jeste pametni...... samo vi bjezite tak... kad poginete necu vam ja bit kriv....
--- Kraj citata ---
a jbg kaj je tu je ,prije 2 god ja i par frendova uzeli reno 21 i peglali se po kvartu ,ja sam vozio kad odjednom murija iza nas pod rotirkom ja gas po nekim ulicicama stanem i svi gas iz auta murija dolazi pocmu trcat za nama i derat se potjera ,ugl nisu nikog copili uzeli su nam iz auta palicu i porazbacali unutra al ga nisu uzeli mi se sutra dan vratili i pokupili auto :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
isss pene kaj su već 2 godine prošlo...vrijeme leti u pi*+u materinu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju