Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (103/104) > >>

Bruno1990:

--- Citat: gokiSP - 21 Studeni, 2008, 18:34:27 ---ajde ajde koda ti ne divljas, neko je bio reko kako te je vidio kako uleces u skarice... :toothy9:

--- Kraj citata ---
i to ne samo jednom.. :toothy12: :toothy12:(nemam pojma o kakvim skaricam se radi..)..haha

gokiSP:
neznam, ali znam sta znaci uletit u skarice, letio sam ja i izmedu dva kamiona i letio sam 140 po crti a u obadva smijera kolona :headbang:

2TDottore:

--- Citat: gokiSP - 21 Studeni, 2008, 18:40:51 ---neznam, ali znam sta znaci uletit u skarice, letio sam ja i izmedu dva kamiona i letio sam 140 po crti a u obadva smijera kolona :headbang:

--- Kraj citata ---

samo daj.takvih je pun mirogoj.Znas sta pise takvim deckima na nadgrobnom spomeniku

.....A BIO JE TAKO MLAD......  ili .......... A IMAO JE PREDNOST........  :laughing7:

Tomma:

--- Citat: 2TDottore - 21 Studeni, 2008, 21:16:23 ---
--- Citat: gokiSP - 21 Studeni, 2008, 18:40:51 ---neznam, ali znam sta znaci uletit u skarice, letio sam ja i izmedu dva kamiona i letio sam 140 po crti a u obadva smijera kolona :headbang:

--- Kraj citata ---

samo daj.takvih je pun mirogoj.Znas sta pise takvim deckima na nadgrobnom spomeniku

.....A BIO JE TAKO MLAD......  ili .......... A IMAO JE PREDNOST........  :laughing7:

--- Kraj citata ---
:umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha:

sp...:

--- Citat: Tomma - 21 Studeni, 2008, 22:25:06 ---
--- Citat: 2TDottore - 21 Studeni, 2008, 21:16:23 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
:umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha:

--- Kraj citata ---
ili LAHKA MU ZEMLJICA

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju