Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (101/104) > >>

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 21 Studeni, 2008, 17:43:50 ---Pa ko bi bjezo??    Ak nas je deset mogu zaustavit samo prvog ili prva  2.....  tak da se vozis lijepo 4. il 5.  i boli te racku... ak sam ja mogo autom na malesnicu mozes i ti s motorom.... kaj ja s autom mogu pobjec jbt??

--- Kraj citata ---
..ma dobro..a malesnica..dobro tamo..al po centru i okolo nije mi sve jedno..al ajd..
ljeto ceka..onda cemo vidit.. :icon_biggrin: :icon_biggrin:

180fxr:
Pa mi smo bili na vrapcu... isti ku#ac....

gokiSP:

--- Citat: 180fxr - 21 Studeni, 2008, 17:43:50 ---Pa ko bi bjezo??    Ak nas je deset mogu zaustavit samo prvog ili prva  2.....  tak da se vozis lijepo 4. il 5.  i boli te racku... ak sam ja mogo autom na malesnicu mozes i ti s motorom.... kaj ja s autom mogu pobjec jbt??

--- Kraj citata ---
a kako nebis mogao, ja sam im s autom pobjegao sto puta... okrenes se pod rucnom ispred njih a oni samo gledaju i neznaju sta ce pa onda onako bjesin po gasu u suprotni smijer... :toothy12:

Bruno1990:

--- Citat: gokiSP - 21 Studeni, 2008, 17:48:46 ---

--- Kraj citata ---
a kako nebis mogao, ja sam im s autom pobjegao sto puta... okrenes se pod rucnom ispred njih a oni samo gledaju i neznaju sta ce pa onda onako bjesin po gasu u suprotni smijer... :toothy12:

--- Kraj citata ---
..driftas ispred njih..i onda kad se nakupi dima..ti pobjegnes iz njega..i oni ostanu u dimu i neznaju di su vise..hehe :toothy3: :toothy3:

gokiSP:
ne ozbiljno, tako sam im dva puta pobjegao ali istina da sa drugi put malo zakacio ograadu jer me je malo previse bacilo a kontra nije pomogla...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju