Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa ko bi bjezo?? Ak nas je deset mogu zaustavit samo prvog ili prva 2..... tak da se vozis lijepo 4. il 5. i boli te racku... ak sam ja mogo autom na malesnicu mozes i ti s motorom.... kaj ja s autom mogu pobjec jbt??
Citat: 180fxr - 21 Studeni, 2008, 17:43:50Pa ko bi bjezo?? Ak nas je deset mogu zaustavit samo prvog ili prva 2..... tak da se vozis lijepo 4. il 5. i boli te racku... ak sam ja mogo autom na malesnicu mozes i ti s motorom.... kaj ja s autom mogu pobjec jbt??a kako nebis mogao, ja sam im s autom pobjegao sto puta... okrenes se pod rucnom ispred njih a oni samo gledaju i neznaju sta ce pa onda onako bjesin po gasu u suprotni smijer...
Uff jeste pametni...... samo vi bjezite tak... kad poginete necu vam ja bit kriv....
Citat: 180fxr - 21 Studeni, 2008, 18:06:16Uff jeste pametni...... samo vi bjezite tak... kad poginete necu vam ja bit kriv.... a jbg kaj je tu je ,prije 2 god ja i par frendova uzeli reno 21 i peglali se po kvartu ,ja sam vozio kad odjednom murija iza nas pod rotirkom ja gas po nekim ulicicama stanem i svi gas iz auta murija dolazi pocmu trcat za nama i derat se potjera ,ugl nisu nikog copili uzeli su nam iz auta palicu i porazbacali unutra al ga nisu uzeli mi se sutra dan vratili i pokupili auto
ajde ajde koda ti ne divljas, neko je bio reko kako te je vidio kako uleces u skarice...
neznam, ali znam sta znaci uletit u skarice, letio sam ja i izmedu dva kamiona i letio sam 140 po crti a u obadva smijera kolona
Citat: gokiSP - 21 Studeni, 2008, 18:40:51neznam, ali znam sta znaci uletit u skarice, letio sam ja i izmedu dva kamiona i letio sam 140 po crti a u obadva smijera kolona samo daj.takvih je pun mirogoj.Znas sta pise takvim deckima na nadgrobnom spomeniku.....A BIO JE TAKO MLAD...... ili .......... A IMAO JE PREDNOST........
Citat: 2TDottore - 21 Studeni, 2008, 21:16:23Citat: gokiSP - 21 Studeni, 2008, 18:40:51neznam, ali znam sta znaci uletit u skarice, letio sam ja i izmedu dva kamiona i letio sam 140 po crti a u obadva smijera kolona samo daj.takvih je pun mirogoj.Znas sta pise takvim deckima na nadgrobnom spomeniku.....A BIO JE TAKO MLAD...... ili .......... A IMAO JE PREDNOST........
a jebiga svi smo mi takve gluposti radili, ali kad sam se sasuo i smrsko nogu malo sam se opametio pa sad vise razmisljam, ali me opet nekad pukne pa divljam...
a moras nekad, mislim ja uvijek vozim brzo i malo zivlje ali nije da sad letim stalno u skarice i to, ali me nekad pukne pa malo piim po zavojima do kraja i tako...
Citat: gokiSP - 22 Studeni, 2008, 03:20:12a moras nekad, mislim ja uvijek vozim brzo i malo zivlje ali nije da sad letim stalno u skarice i to, ali me nekad pukne pa malo piim po zavojima do kraja i tako... to je isto tako kod mene..pukne me adrenalin i onda se izguštaš na neko vrijeme..i onda nakon duzeg vremena opet..i tak stalno..