I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
ma onda subota niš..al ne vjerujem da bu snijeg,a nedelja onda taman.....bruno moramo čekat ostali da dođu pa da vidimo...
nema vise mitova.Sezona je zatvorena.Sad pocinje je sezona lova na auto.
Citat: 2TDottore - 20 Studeni, 2008, 23:13:14nema vise mitova.Sezona je zatvorena.Sad pocinje je sezona lova na auto. kaze kicho da u bedekovcini sezona nije nikad gotova..hehe....jedan đir..hehe..ma..sumnjam da ce netko ici uopce..ovak smo ih jedva nagovarali..a kamo li sad tek..naci gotovo gotovo..kaj nek zatvori temu do pocetka sezone
pa ja se vozim svaki dan sve do jucer kad je motor stao.Izgleda da je i njemu hladno i ne zeli vise bit na hladnoci nego trazi jednu toplu garazu do proljeca.A mislim da ce tako i bit.Bar cu imat vremena ga rastavit u detalje i promijenit sve sta treba tak da sam opet konkurentan sljedece sezone
ajmo ovaj vikend se nać svi opet......vele da bu ljepo vrijeme....pa ak je ko za..
Citat: sp... - 20 Studeni, 2008, 18:42:13ajmo ovaj vikend se nać svi opet......vele da bu ljepo vrijeme....pa ak je ko za.. Di si to čuo? Na Hawaiskoj televiziji Rekli su za naglo zahlađenje, sjeverac, kiša i na kraju snijeg... Ak ti to smatraš lijepo vrijeme onda idemo!
Citat: dhorvat2 - 21 Studeni, 2008, 13:04:19Citat: sp... - 20 Studeni, 2008, 18:42:13ajmo ovaj vikend se nać svi opet......vele da bu ljepo vrijeme....pa ak je ko za.. Di si to čuo? Na Hawaiskoj televiziji Rekli su za naglo zahlađenje, sjeverac, kiša i na kraju snijeg... Ak ti to smatraš lijepo vrijeme onda idemo! pa dobro je vidio kaj se bunis.Evo dokaza:
Evo dokaza:
Update:evo sa zakašnjenjem malo videa jos...
za pocetak mi je dovoljno do samoobra otic..dalje cemo vidit....i da nas pocne murija je*at lako vama na 180-kama pobjec..di cu ja sa svojom 50-ačom pobjec koda je serijala..hehe
Citat: Bruno1990 - 21 Studeni, 2008, 17:32:28za pocetak mi je dovoljno do samoobra otic..dalje cemo vidit....i da nas pocne murija je*at lako vama na 180-kama pobjec..di cu ja sa svojom 50-ačom pobjec koda je serijala..hehe pa u grmlje!