Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
btk... Ja sami danas iso u sk s motorom i nije mi bilo hladno... onak malo.... evo ja se opet krenuo glupirat na zadnji i to... opet cu radilicu morat mjenjat...
bolje da su si narucili 2 deci toplog mlijeka...
Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 15:11:05 bolje da su si narucili 2 deci toplog mlijeka...Ko ti...I ti si mi neki muž!NALJEPNICA Citat: 180fxr - 18 Studeni, 2008, 15:21:57btk... Ja sami danas iso u sk s motorom i nije mi bilo hladno... onak malo.... evo ja se opet krenuo glupirat na zadnji i to... opet cu radilicu morat mjenjat... Pa kaj je opet s radilicom? Kak se sj#bala pak?
Tako je bruno... a nije joj jos nista.. jer da je zapalio bi i njega i radilicu.. ma tuto kompleto...
Fora mi je ekipa kaj se vozi po jednom kotaču... Gledajte dečki, ja mogu po dva fxr? Nisam vidio da si uploadao onaj filmić drugi kaj si snimil kad smo išli prema apriliatop-u doma
Citat: dhorvat2 - 18 Studeni, 2008, 15:25:18Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 15:11:05 bolje da su si narucili 2 deci toplog mlijeka...Ko ti...I ti si mi neki muž!NALJEPNICA Citat: 180fxr - 18 Studeni, 2008, 15:21:57btk... Ja sami danas iso u sk s motorom i nije mi bilo hladno... onak malo.... evo ja se opet krenuo glupirat na zadnji i to... opet cu radilicu morat mjenjat... Pa kaj je opet s radilicom? Kak se sj#bala pak? stari moj nemas ti pojma kad ja dodjem negdje van i svi naruce pivu ili zesticu ili koktele a ja 2 deci toplog mlijeka sa slagom.Mos si mislit reakciju konobara ili jos bolje konobarice a kaj je najbolje ja mrtav ozbiljan
da bas to.probaj znas kak je dobro.
A kad napunite 15 onda će vam i piva s pjenom bit dobra
ajmo ovaj vikend se nać svi opet......vele da bu ljepo vrijeme....pa ak je ko za..