Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (94/104) > >>

Bruno1990:

--- Citat: dhorvat2 - 18 Studeni, 2008, 15:25:18 ---
--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 15:11:05 --- bolje da su si narucili 2 deci toplog mlijeka...

--- Kraj citata ---

Ko ti...

I ti si mi neki muž!

NALJEPNICA  :beah:

--- Citat: 180fxr - 18 Studeni, 2008, 15:21:57 ---btk...    Ja sami danas iso u sk s motorom i nije mi bilo hladno... onak malo....  :toothy3:

evo ja se opet krenuo glupirat na zadnji i to... opet cu radilicu morat mjenjat...  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Pa kaj je opet s radilicom? Kak se sj#bala pak? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
kolko sam skuzio nije se sj*bala...al ce se sjebat ak ce se opet pocet vozit po zadnjem i glupirat se valjda..heheh :headbang: :happy8:

180fxr:
Tako je bruno... a nije joj jos nista.. jer da je zapalio bi i njega i radilicu.. ma tuto kompleto...

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 18 Studeni, 2008, 16:02:29 ---Tako je bruno... a nije joj jos nista.. jer da je zapalio bi i njega i radilicu.. ma tuto kompleto...

--- Kraj citata ---
..pa da..hehe..cuvaj ga...ili se vozi po prvom ko ja cijelo vrijeme pa ti nis nebu bilo..heheheh  :headbang: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

dhorvat:
Fora mi je ekipa kaj se vozi po jednom kotaču... Gledajte dečki, ja mogu po dva  :toothy9:

fxr? Nisam vidio da si uploadao onaj filmić drugi kaj si snimil kad smo išli prema apriliatop-u doma  :dontknow:

Bruno1990:

--- Citat: dhorvat2 - 18 Studeni, 2008, 17:33:10 ---Fora mi je ekipa kaj se vozi po jednom kotaču... Gledajte dečki, ja mogu po dva  :toothy9:

fxr? Nisam vidio da si uploadao onaj filmić drugi kaj si snimil kad smo išli prema apriliatop-u doma  :dontknow:

--- Kraj citata ---
..ma kaj bi on..hah..njemu se to neda ili mu je jos uvijek prazna baterija..hahaha..
..nek ga meni posalje ja cu ga uploudat.. :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju