Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a

<< < (93/104) > >>

180fxr:
haha..... bolje ulazim u zavoje s 0.33l stele u sebi.. motor  mi bolje drzi..

Bruno1990:
..mene uvijek kad popijem koji neskafe..sa vanilijom..pazi vanilijom...baci me adrenalin...i poludim..a od cokolade neskafe..ono laganica...  :icon_tongue: :jerk: :icon_thumright:

180fxr:
btk...    Ja sami danas iso u sk s motorom i nije mi bilo hladno... onak malo....  :toothy3:

evo ja se opet krenuo glupirat na zadnji i to... opet cu radilicu morat mjenjat...  :drunken_smilie:

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 18 Studeni, 2008, 15:21:57 ---btk...    Ja sami danas iso u sk s motorom i nije mi bilo hladno... onak malo....  :toothy3:

evo ja se opet krenuo glupirat na zadnji i to... opet cu radilicu morat mjenjat...  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
..meni nikad nije hladno imam grijanje.. :thefinger: :thefinger:
..a gle...sused...sad na meet ako ce jos koji bit..stuntas sa cickom i to je to..kaj kazes  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 15:11:05 --- bolje da su si narucili 2 deci toplog mlijeka...

--- Kraj citata ---

Ko ti...

I ti si mi neki muž!

NALJEPNICA  :beah:

--- Citat: 180fxr - 18 Studeni, 2008, 15:21:57 ---btk...    Ja sami danas iso u sk s motorom i nije mi bilo hladno... onak malo....  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Pa kaj je opet s radilicom? Kak se sj#bala pak?  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju