Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zatvaranje sezone 2008. -16.11.08, 12h kod KC-a
Tomma:
Sta vi pricate o pijanstvu,ja sam doso malo pijan na meet,nisam ni iso doma,drito iz vana na meet...zato sam bio sav onako mamuran i u kujcu.... :sad1: ;D
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 18 Studeni, 2008, 15:25:18 ---
--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 15:11:05 --- bolje da su si narucili 2 deci toplog mlijeka...
--- Kraj citata ---
Ko ti...
I ti si mi neki muž!
NALJEPNICA :beah:
--- Citat: 180fxr - 18 Studeni, 2008, 15:21:57 ---btk... Ja sami danas iso u sk s motorom i nije mi bilo hladno... onak malo.... :toothy3:
evo ja se opet krenuo glupirat na zadnji i to... opet cu radilicu morat mjenjat... :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Pa kaj je opet s radilicom? Kak se sj#bala pak? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
stari moj nemas ti pojma kad ja dodjem negdje van i svi naruce pivu ili zesticu ili koktele a ja 2 deci toplog mlijeka sa slagom.Mos si mislit reakciju konobara ili jos bolje konobarice a kaj je najbolje ja mrtav ozbiljan :umroodsmijeha:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 19:35:07 ---
--- Citat: dhorvat2 - 18 Studeni, 2008, 15:25:18 ---
--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 15:11:05 --- bolje da su si narucili 2 deci toplog mlijeka...
--- Kraj citata ---
Ko ti...
I ti si mi neki muž!
NALJEPNICA :beah:
--- Citat: 180fxr - 18 Studeni, 2008, 15:21:57 ---btk... Ja sami danas iso u sk s motorom i nije mi bilo hladno... onak malo.... :toothy3:
evo ja se opet krenuo glupirat na zadnji i to... opet cu radilicu morat mjenjat... :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Pa kaj je opet s radilicom? Kak se sj#bala pak? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
stari moj nemas ti pojma kad ja dodjem negdje van i svi naruce pivu ili zesticu ili koktele a ja 2 deci toplog mlijeka sa slagom.Mos si mislit reakciju konobara ili jos bolje konobarice a kaj je najbolje ja mrtav ozbiljan :umroodsmijeha:
--- Kraj citata ---
..to je mljeko s pjenom... hehe :binkybaby: :binkybaby:
2TDottore:
da bas to.probaj znas kak je dobro. :icon_tongue:
Bruno1990:
--- Citat: 2TDottore - 18 Studeni, 2008, 20:26:26 ---da bas to.probaj znas kak je dobro. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
..budem..probal bum prvo staviti mljeko pa pjenu..a poslije obrnuto..neki kazu da je prvi postupak bolji..hahaha :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju