Gilera Runner VXR250 karb 2004g
kupljena je od
M-Works Rijeka, zvijezda Youtube...
https://www.youtube.com/@mworks3096Dogovarali smo 25ak dana kupnju, nisam se htio zaletiti po nju u smislu glavom kroz zid... Čekao sam pravi trenutak, i kad se sve posložilo, otišao sam po VXR. Načuo sam kao priče da skuter ne more preko 100gps i svašta nešto... što mi je malo čudno bilo... no svejedno sam otišao, probao, i uzeo ga. Motor čupa, kida, jede malu djecu haahha ... Polini variomat diže na zadnji. Sve ima na Youtube što je radio, 4ipo godina je bio u njega, pa mi je bilo lakše malo.. Za stanje plastika se znalo, odmah mi je rekao i na to sam bio pristao već, u međuvremenu sam već neke još i nabavio tako da se može reći da imam "dodatni" set plastika da ih mogu srediti i ofarbati. Čovik mi je dao hrpu dijelova sa skuterom. Felge, plastike, original prijenos, fake akrapa, itd itd
No, tragedija se desila, kad sam krenuo iz Rijeke i kad sam ga zapičio da probam max brzinu, predugi ventil na gumi je dobio svoje, i ostao sam na dnu riječke zaobilaznice. Srića da nisam došao katamaranom kako sam prvo planirao... Dečki iz ophodnje su mi pomogli ga ukrcati, ovim putem im zahvaljujem (navodno sin od jednog prati forum)...
Skuter je u Caddy došao do Paga, odmah momentalno pri izkrcivanju, skinuo sam zadnju felgu i montirao zamjensku sa kraćim ventilom. Odmah sam mjerio - 128 gps + ubrijeg 110 gps, stari ga je isto probao, oduševljen... oko 110 po satu malo vibrira volan, to ćemo pogledati sve ovih dana.
Sad idu fotke, a videoblog izbacujem uskoro.
Slijedi komplet pregled skutera od glave do pete, pošto bi trebao ostati za cijelo ljeto...
Plan je pofarbati set plastika u neku
XXX kombinaciju (još se mozgam).. i vratiti ga u original stanje.