Tehnički kutak > Garaža
Honda ADV 350 ie 2022g - By Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: luka.ck - 22 Lipanj, 2024, 10:30:11 ---imaj na umu da se ne može skidati db killer...
--- Kraj citata ---
Nema mi smisla voziti skuter bez DB Killera.. katalizator da se izbaci da, ali db killer nikako ne...
G.B.S.:
Stvarno lijep skuter...
Smije li se za neku orijentaciju pitat koliko je cijena takvog u Italiji?
hvala
Poggiali:
pa otvoris oglasnik i pogledas :icon_biggrin:
https://www.autoscout24.hr/lst-moto/honda/adv-350?atype=B&cy=D%2CA%2CB%2CE%2CF%2CI%2CL%2CNL&damaged_listing=exclude&desc=0&powertype=kw&search_id=1qxd4lzr6r5&sort=price&ustate=N%2CU
challenbeen:
--- Citat: Poggiali - 24 Lipanj, 2024, 01:55:23 ---pa otvoris oglasnik i pogledas :icon_biggrin:
https://www.autoscout24.hr/lst-moto/honda/adv-350?atype=B&cy=D%2CA%2CB%2CE%2CF%2CI%2CL%2CNL&damaged_listing=exclude&desc=0&powertype=kw&search_id=1qxd4lzr6r5&sort=price&ustate=N%2CU
--- Kraj citata ---
hahah sretno ti jako puno sa tima na oglasima. Tako sam i ja bio naivan, zvao tako sa takvih oglasnika, i osta suh. Taj prvi od 5000e ti je fake oglas koji će te unaprid tražiti keš. tek ono 5.700e su moždaaaa dobri, a problem u italiji i kupnja od privatnika je jaakoo jakoo zeznuta... Srećom sam naletio na frenda Tomislava iz Istre koji me uputio u sve pa mi pomogao. Iskreno Talijani i ako ne znaš talijanski je jako jako jako zeznuta kombinacija i samo čekaju da te nekako "prcaju"... pa makar bili legit i fer 100%
Što se tiče cijene, ispao me dovoljno da ako prodam ovoga i uopće se zapitam da li bi ikad više uvozio ijedan.
challenbeen:
Vozam se ovih dana laganini, dosta je kiše padalo pa se i nije toliko vozilo. Okrenuo sam 400 km dok sam rekao keks, uopće ih na skuteru nisam osjetio. Skuter je divno čudo, a preporodio sam se od kad sam na volan montirao QuadLock (original) pa je sad to to, sve što ti treba za travel i bezbrižne vožnje. Stvarno ga minimalno fotkam jer sam stalno u nekom poslu, stalno je zabavno.
Kupci se javljaju, 90% zamjene, 10% fake javljanja bez odgovara... klasika ahahaha
E da, maksimalna brzina po ravnome 145 km/h, prosječna potrošnja 26,5 litara na 1 litru ili ti ga 3,8 litara na 100 km..! bez greške 300 kilometara na jednom rezervoaru (normalna vožnja, ne vađenje duše).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju