Tehnički kutak > Garaža

Honda ADV 350 ie 2022g - By Challenbeen

<< < (4/4)

challenbeen:

I tako... zapravo falilo mi je prijevozno sredstvo koje ide, radi ko sat, troši 3,5 litara, ne kvari se, i samo gas gas hahah ... tako i ovo... baš mi je nekako sjeo skuter. Vozim ga svuda, na plaže, na pića, na posao najviše, a kilometri idu ko blesavi (užas). Došao mi je novi Quadlock nosač sa maskicom za ovaj zamjenski mobitel. Instalirao sam ga i moram reći da sam sa njime prezadovoljan.

challenbeen:

Kako sam napisao u prethodnom postu, samo se nabijaju kilometri. Već sam sad (danas) na 19.990 km. Dobio je skuter podizače volana, i moram priznati za moju visinu ovo je za sad najjača i najbolja a najjeftinija investicija sa Aliexpressa ikad! 22,50e me ispao, i moram reć da sam zadovoljan cijenom. Pošto 3,7 cm podiže volan, volan se morao malo zatiltati (okrenuti) prema naprijed, odnosno da ručke propadnu prema dole da nema stresa i napetosti na kablove i crijeva koji su na volanu. Bojao sam se da će zapinjati od vizir, ali u najvećoj poziciji ispada kao da je Honda to već predvidjela i doslovno izgleda kao da je tvornički. Na Quadlocku sam morao maknuti koljeno jer je volan podignut pa mi je mobitel zaklanjao display. Sad je to to (zadnje fotke).

Mislim da mi je netko nešto ubacio u auspuh (sumljam na mali metalni šaraf) jer preko rupa i ležećih šuškao je metalno nešto, i nikako nisam mogao dijagnosticirati što se dešava. Krenuo sam kopati redom i došao sam do toga da je u auspuhu kad sam ga skinuo. Pokušao sam svašta raditi da izađe van, ali nikako. Postoji šansa da se nešto i raspalo unutar njega, ali stvarno sumljam... (dok se ne otvori, nećemo znati)... hahaha ... sad se mirnije vozim barem znajući što je.

Ako se vozite gospodski (normalno), potrošnja je oko 4 litara.
Ako se vozite divlje, potrošnja ide do maksimalnih 4,5/4,7 litara.
Ako se vozite penzionerski, potrošnja je čak na 3,0 do 3,3 litara.

challenbeen:

1.400 km okrenuo dok si reko keks...
eto nas na 20.000 km ...

Ako ostane u mene još sljedećih 4.000 km (24.000 km) nadam se da ću snimiti video vlog i upoznavanje sa samim skuterom u smislu još jednog videobloga  :icon_thumright: U taj video blog računam i rađenje velikog servisa (remen, rolice, klizači, ulje, filteri, i tako dalje)

challenbeen:
Evo lagani update, danas stigao pa sam odmah sve brže bolje išao namontirati...
Stavio sam zaštitu ekrana, prije toga lagano ispolirao staklo  zatim sam montirao i gripove za ručke, i stvarno mi je to najbolji update koji mogu stavit.. svaki put mi se šake preporodu...

Ukoliko ima zainteresiranih za ovaj prelip primjerak ADV 350, dao bi ga za 6.500e za ovaj tjedan dok je još dostupan jedan drugi skuter koji mi je upao u oko i koji bi volio probati  :headbang:

challenbeen:
Zaboravio javiti...
Jucer dosao lik sa kešom, doslovno dao pare, sjeo i odvezao se... na kraju z
Poslo poruku da je prezadovoljan baahaha... legenda!

Tako da nas j ADV napustio  :icon_thumright:
Odličan je skuter kojem manjka 5-7 konja da bi bio najsavršeniji.
Ima fenomenalna svitla za noć i jako je stabilan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju