Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 180/200 2002 by Challenbeen
challenbeen:
Nabavio 6mm silikonsko crijevo, montirao ga, ustima probao vakum, utero gorivo u karb i onda sam išao montirati novi spuh za stari VXR, i naravno išao upaliti VXR koji je upalio na zub, ali nije dobro radio kao ni prije, nešto je bilo "čudno". Posli sam vratio Noviji auspuh, jer stari ima lufta dosta i treba popraviti granu. Jedan iz okolice Zadra pričao mi je da NGK ne valja za VXR nego da treba Denso, a ja zab to danas kupiti, i u šteku sam našao Iridium koja je ostala još od 2021 godine. Sad VXR radi kao švicarski sat, i ne gasi se na leru kao što je radio do sad... Također sam nabavio i sat, te po km/h ide 145 ... sad koliko je to precizno, vidićemo još. Ostalo ne radi i moram vidit što je sa osvjetljenjem. Pokazuje temperaturu ali gorivo puca u nebo iako je skoro prazan tank.
dario007:
Vjerovatno neispravan sat, ja sam već tri takva na SPa spajao i sa svakim ista priča. A plovak je ispravan jer sam od muke išao prebacit sat sa drugog SPa i taj najnormalnije pokazuje kako pomičeš plovak.
challenbeen:
Tako je Rade, neispravno sve. Pas mater. Barem bi temperaturu volio imati ispravnu i gorivo, što je i najbitnije hahah
Idemo dalje. Danas sam bio u fazonu ili ništa ne raditi ili napast plastike. Sa njima moram što prije završiti jer mi sezona uskoro kreće i nemam više ni vremena ni prostora za to raditi. Tako da kad sam krenuo gledat plastike, smučilo mi se. Morao sam desni bok krpati, ali nekako sam se snašao. Uspio sam sve odraditi. Brusio sam nikad više, nikad gore (ali to mi se možda samo činilo haha). Došao sam do toga da sam 4 puta sve morao brusiti radi kitanja. Oprao sam kasnije sve u vodi, osušio, prošao antisilikonom i naravno, bacio sve u 2 ruke špric kita, i naravno lijepo sam sve zalio!.
Nadam se da će biti brušenja sljedeći tjedan.
challenbeen:
[imghttps://i.postimg.cc/pLLJPk3n/10.jpg[/img]http://
challenbeen:
Evo ga, mislio sam da neću opet otići u krajnost, i onda se opet ovo desilo. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju