Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 180/200 2002 by Challenbeen
challenbeen:
Pa u originalu imaju stariji VXR200 imaju plastičnu pumpu i ovaj mali tank ...
challenbeen:
Evo dok čekam GLS da stigne, krenuo sam u skidanje mašine i pripreme svega što mogu odraditi dok ne stignu dijelovi. Uz rolice, svijećica je za sad jedina stvar koje su promijenjene nedavno haha
Prvo sam pokrpao rupe airboxa koje su učinili predugi šarafi. Zatim sam skinuo poklopac ventila i brtve te sam naštelao ventile. Usisne na 010 a ispušne na 015 :icon_thumright:
Pokušao sam izbiti selen blok, ali bez uspjeha... morat ću stvarno nabaviti prešu...
challenbeen:
A od kuda krenuti. Danas bio zeznut dan po pitanju slaganja ali sve je odrađeno po PS.
Prije svega ovaj puta zahvaljujem BUKVI na pomoći pogotovo pri slaganju selena :D njegove tehnike ne zahtijevaju brušenje selena :icon_thumright:
challenbeen:
challenbeen:
Eeee znači.. Ugradio sam HeliCoil na arm supporta i dio bloka koji to drži, M6 navoji, sad je to sve kao novo, i na navoje koji ide auspuh. Zatim sam pregledao dijelove koji su stigli, pa sam izbio selen, uprešao novi sa Bukvinom tehnikom, pa sam onda promijenio sve brtve koje sam naručio, stavio novu svjećicu, stavio novi Mahle filter ulja, ulio litru 10w40 ulja, pa sam složio sve nazad na šasiju i moram priznati da je nekako lakše to išlo nego na SR150 a radim to prvi put.. Pospojio sam sve što sam stigao, a sutra nastavljam dalje, vidio sam da sam zaboravio 2 šelne i nisam zašarafio airbox. Naravno i deklo sam posložio sa novim dijelovima - remen i centralna opruga. E i da, montirao sam karb, samo mi fali komad koji drži električni čok.. Ovaj koji sam ja dobio uz skuter, ne odgovara ovom hahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju