Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VXR 180/200 2002 by Challenbeen
challenbeen:
Hah, ovo je kad opet ideš u krajnosti, jer si za dobre plastike išao i u Zabok. Ima da skuter bude tip top!
Naravno, zadnja fotka je situacija koja je bila prva stvar koju sam napravio kad sam došao doma i izašao iz auta... naravno, izvadio plastike i oprao ih dobro hahah ...
avr freak:
Ne mogu prepoznati po slikama tko je i tko bi imao, ali lijepo. Neka. :)
Da si se javio dobio bi prvi i zadnji disk na poklon :jerk:
challenbeen:
Ajme ... a inace se ljudi naljute kad im se javim i govorim da stizem u njihovo područje, pozivajući i na piće na moj račun, tako da nemam baš neku naviku :')
(bio sam u Temovec) ... ali fotke su iz centra Zagreba, slikao sam za frenda da vidi što sam nabavio :icon_tongue:
Za diskove dođem ja opet hahaha samo reci
challenbeen:
Pofarbao sam bokove, ispalo je top, samo nisam dobro ih zalio bazom, pa se na nekim mjestima vidi podloga... no dobro, mislim da može proć, pogotovo kad se montiraju naljepnice. Zatim sam kadu prao detaljnije, i pripremio je za slaganje. Prebacio sam ispravni zeleni listić sa instalacijom sata na drugi "bolji" sat i sad sve radi ali kazaljka goriva i temperatura pokazuju da su neispravni (poletili su u vis..) sada gledam kako bi mogao nekakvu drugu kemiju izkemijati....
challenbeen:
I dalje me kopa to što na leru radi visoko dok se ne ugrije... ne znam do čega bi to moglo biti.
Danas sam još jednom rastavio karburator i kompletno ga oprao kemijski, poslije isprao fregazer cleanerom i brake cleanerom. Doduše, tek ću ga ujutro upaliti, ali prirubnica, čok, kolino airboxa, zadihtan airbox, nova membrana, (upravo pišući ovo sjetio sam se da na airboxu nemam onaj prozirni dio na zeger koji hvata ulje?) jel tuda može ići falš zrak pa zajebavat??
Započeo sam neke kemije sa drugim neispravnim satom, možda i uspijem nešto izkemijati .. eh da sad imam 3d printer :icon_scratch: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju