Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VXR 180/200 2002 by Challenbeen

<< < (2/12) > >>

challenbeen:

Sve u svemu, naručio sam novo: Malossi selen blok, remen, centralna opruga, filter ulja, ulje, prednje i zadnje pločice, sajlu brzinometra, prirubnicu, kolino airboxa, filter zraka, čok, membranu, ona spužvica na karbu.
Plan je za naručiti uz onaj potrošni materijal: drugi sat (celer), prednji blatobran, kadu, plastike oko sata, zadnji blatobran di ide tablica, plastika koja ide na deklo na koju ide guma, airbox, žmigavci komplet, retrovizori, brava i mehanizam za otvaranje sjedala.

challenbeen:
Danas nakon što sam završio X9 i NRG šarafanje, krenio sam dublje u VXR projekt. Kad sam na sve ono naletio, jednostavno nisam htio ništa više prepustiti slučaju i dobro da sam to napravio.. hahaha...

challenbeen:

challenbeen:

Kao što vidite, malo sam osta paff haha ... sva crijeva sam poskidao i bacio, istočio sam iz velikog rezervoara 2 deca benzina, bacio sam mali rezervoar, iz šteka sam našao jedino novi pipac koji je išao na veliki, zategao ga i ostavio tako. Sve će ići novo, a što se tiče crijeva u šteku jedino nemam onaj veliki što povezuje veliki i mali direkt. Plastike sam ostavio sastrane i vjerojatno ću ih pofarbati jer ih ovakve ne mogu gledati. Kadu ću drugu uzet to je 100% a i trebao bih prednji i zadnji blatobran da to bude kako treba. naručiti ću bedliner opet i srediti bumper plastike kao na SR, samo naravno ovaj puta u matt crnoj izvedbi!
Far sam također skinuo, pobrusio sam ga sa 400 i 800 na vodu, sad čekam da nabavim i 1500 papir pa ću ići na poliranje. Probao sam i vidio sam da ide H8 žarulja, samo ne znam dal da idem sa LED ili Halogen izvedbom... khmmmmm .... Preventivno sam naručio brtve poklopca ventila i onog drugog poklopca, zajedno sa malim rezervoarom i plastičnom vakum pumpom.
Zadnju čeljust sam rastavio jer se nije mogla uvući unutra, te sam sve pobrusio i počistio. Za koji dan ću je sklopiti, nema priše. Ovaj put čeljust neću pijeskariti i farbati.

Od danas je još veća narudžba tako da kad sljedeći kupac pogleda ovu temu i vidi što se sve uložilo i izmjenulo, i ako ne ostane impresioniran, onda ne znam hahah

dario007:
Ako ideš na tu noviju pumpu onda mali tank mozes skroz izbacit iz jednadzbe i spojiti direkt iz plastične pumpe u karb. Stariji Runneri imaju Mikuni metalnu pumpu koja je bitno slabija, zato i je taj mali tank slozen.

Ovaj prednji far je od 50cc, jer vxri i SPi imaju farove sa različitim zaruljama na kratkom i dugom svjetlu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju