Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power 2007 (No.4) by ChallenBeen
dell:
--- Citat: challenbeen - 25 Travanj, 2024, 10:28:06 ---1.000-1.300e bi još nekako i dao za drlju, 2.000-2.500e bi već dao za jako dobro očuvan primjerak. Ovako sve više od toga ne :icon_thumright:
Imao sam prilike od Cvetka uzet Dragstera ali jednostavno previše posla i ulaganja treba da bi mi se ikako isplatilo
--- Kraj citata ---
Neces to nac nema sanse jedino mozda po Italiji
challenbeen:
Nalazi se, i dan danas, ali nemam trenutno ni volje ni vremena za još jednim projektom, pogotovo sa SP180 jer znam da bi ga proda vrlo brzo a ulozia bi masu love jer kod mene sve mora bit po PS i novo
challenbeen:
challenbeen:
challenbeen:
Ubija me server od foruma, nikako da mi objavi fotke, tek sam ovako uspio sve odvojiti. Kao što se vidi, pofarbao sam i ostatak plastika, i naravno zalijepio sam naljepnice. Kao što se vidi, što se tiče naljepnica, jednostavno je - što (koliko) platiš to i dobiješ! Kvaliteta je ok, ali su 5-7% manje nego originalne, trebalo bi ih povećati. Inače je ok, zadovoljan sam kako je sve ispalo, još moram naći 2 plastike - i zadnju treću blatobran zadnji ispod karburatora da mogu zašarafiti airbox i da to sve bude uredno. Kako je izgleda i kako izgleda sad, mislim da sam dobro dobro zadovoljan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju