Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power 2007 (No.4) by ChallenBeen
dell:
Sto ne slozis jednog runnera bb jebes ova sranja
challenbeen:
--- Citat: dell - 24 Travanj, 2024, 23:14:14 ---Sto ne slozis jednog runnera bb jebes ova sranja
--- Kraj citata ---
nije mi izašao dovoljno povoljan kao ovaj NRG i kao SR što sad slažem, tj njega sam gotov :icon_scratch:
dell:
uzmes za 2k eura i jos toliko ulozis i eto
challenbeen:
1.000-1.300e bi još nekako i dao za drlju, 2.000-2.500e bi već dao za jako dobro očuvan primjerak. Ovako sve više od toga ne :icon_thumright:
Imao sam prilike od Cvetka uzet Dragstera ali jednostavno previše posla i ulaganja treba da bi mi se ikako isplatilo
challenbeen:
Khm... uspješno sam montirao plastike, zadovoljan sam. Jedino sam ove šarafe oko čepa rezervara stavio križne privremene dok ne nabavim imbus okruglu glavu M4x20. Montirao sam i prednji blatobran, i plastiku oko sata. Skužio sam tek pri montaži da nema utore za šarafa ona dva... Vidit ću još hoću li nabavljati novu plastiku ili će ostati ovako kako je.
Naručio sam za sad stalno sa Aliexpressa prekidače i dolaze u zadnje vrijeme sa krivim utorima! Ne znam uopće od kojeg je to modela priključak pošto su isti prekidači, samo ti jackovi su ... užas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju