Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power 2007 (No.4) by ChallenBeen
challenbeen:
Huh. Našao sam u šteku čak 2 lijeva retrovizora, tako da zapravo nisam morao naručivati novi. Čak sam zadovoljan izgledom! Sjedalo me jako jako nervira i dao sam ga na tapeciranje. Najvjerojatnije ću morati čekati cca 5-7 dana na tapeciranje istog. Odabrao sam sivi konac i jednostavniji dizajn i platna, da se lijepo utopi u dizajn, ali da sve ostalo u "njezinim" rukama.
Zadnja fotka je kako boja (baza) izleda na suncu. Zapravo izgleda dosta ljepše, ali i ovako je lipo, efikasno, da nije "dosadna" crna metalic.
jony b.:
Samo naprijed, pratim većinu projekata....
challenbeen:
Ljudi moji, kako su mene ove sitnice bole u oči, to je strašno. Kupio sam originalne šarafe i zamijenio sam ih svuda što sam mogao i vidio. Kupio sam čak nove inbus za zadnju felgu, da bude sve kompletirano. Prednju felgu sam detaljno oprao, te sam iz današnje nabavke zajedno sa vijcima, kupio za 15e i ove bijele trakice za felgu. inače su za 15 - 19" ali uspio sam nakeljiti na ovu 13", je da je tu i tamo pobiglo ali izgleda sad brutalno! Sjedalo se i dalje čeka... Kao i moja željuuu da zamijenim zadnju gumu hahah :(
dario007:
Lijepo je ispalo :headbang:
challenbeen:
Evo stigle plastike, odmah se bacio na montažu i uređivanje. Jedina plastika koja nije uređena je ovaj blatobran :icon_thumright:
Mala plastika iza je pobrušena i pofarbana u crnu, te je nakon 60 minuta montirana. Obožavam ovaj lak haha ...
Velika bočna plastika je oprana u nitru, te pofarbana u bumper, nakon 30 minuta montirana.
Za sad samo ostaje zadnja felga i da nađem, di mi je zadnji blatobran ahahah :( :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju