Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG Power 2007 (No.4) by ChallenBeen

<< < (3/11) > >>

challenbeen:
Složeni blokovi, uopće mi se nije dalo fotkati, tek sam prid kraj ovo poslikao što se vidi! Sve je stavljeno po PS, kako bi trebalo ići, čak sam uspio i zadnju čeljust montirati nazad i ozračiti!
Zaboravio sam naručiti neke sitnice, a jedna od njih je ventilator na variomatu! Starog sam bacio, jer je bio onaj bijeli zamjenski ... sa puuuno lufta ...

challenbeen:
Iznanervirao sam se brušeći glavnu masku, kao sve ostale. one koje sam uspio riješiti, odmah sam bacio u špric kit, pa ću sve zajedno kasnije brusiti na vodu... ostalo ih je tako puno za poskidati ovaj shit od boje iz spreja...

Ne znam više što ću, nadam se dobrim i pametnim rezultatima bez da mi otpadnu ruke i da to što prije sredim!

dario007:
Ako je farbano sprejem uzmeš 5L benzina, i u nekoj kanti većoj peri sve sa kistom, lakše ti je od šmirglanja svakako...

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 17 Travanj, 2024, 13:52:23 ---Ako je farbano sprejem uzmeš 5L benzina, i u nekoj kanti većoj peri sve sa kistom, lakše ti je od šmirglanja svakako...

--- Kraj citata ---

Tako je, to sam pokušao napraviti, i uspio sam skinuti samo zelenu boju.. ispod zelene boje bila je ova kompletna siva što je na svima... užaaas!

Na kraju sam zvao dečka koji mi pjeskari, i unatoč što nema više dobru diznu za plastike, svejedno sam ga nagovorio da mi proleti plastike, što je danas i napravio. uspio je više manje sve skinuti osim na rešetkama. Ja sam zadovoljan. Uspio sam danas prije noćne nešto i odraditi posla, te sam Bumper sprejeve dobro upregnuo da izgleda sve OEM!
Uspio sam spasiti koliko toliko vizir, ispolirao sam ga na brzinu i izgleda pristojno! Auspuh sam prefarbao u crnu, stvarno mi se neda polirati, a prije toga sam sitnice povario i pobrusio da izgleda dobro!

Pošpricao sam sve plastike za farbanje u špric kit, i ako uhvatim vremena, sutra krećem sa brušenjem! Ispalo je više manje sve ok, neke sitnice će se trebati pokitati ali sam zadovoljan uloženo-dobivenim. Ne znam kako nisam sve pofotkao, žurio sam ahahah

challenbeen:
Danas bilo veselo, stigle Malossi 4,8gr rolice, ventilator ventilvara, sve montirano, i onda se bacio na paljenje skutera. Na kraju sam skuzio dole kad sam ulio gorivo da curi, pogotovo kad vergla. Sva crijeva bila su kao kamen, stavio sam nova 5mm silikonska crijeva iz Tokića, i uspješno ga upalio!

Najgore što mi je puklo malo crijevo od uljne pumpe, tako da moram i to promjenuti  :help:
Naručene su još neke male plastike, a ostale plastike u špric kitu nastojat ću rješavati kroz koji dan kad uhvatim volje za to, prioritet je mehanika!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju