Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG Power 2007 (No.4) by ChallenBeen
dario007:
Zeger vodene si naopako smontirao...
Ovisno jel imaš dugi ili kratki ZX, za dugi 4.8-5gr za kratki 4.3-4.7gr
challenbeen:
A da, jesam, i to mislim da sam ga tako montirao jer drugačije nije mogao stati hahah ...
E da, imam dugi ZX, hvala što si mi to napomenuo!
Danas samo radim čišćenje i čišćenje... a i zamjenu potrošenog materijala i razvaljenih navoja pa smo mećali helicoil na retrovizorima...
Znači odrađena je zamjena vilica, iz šteka sam izvukao u jako solidnom stanju iste vilice sa mog 3. NRG, stavio sam nove ležajeve volana, podmazao ih sa crvenom mašću, pobrusio sam disk prednje felge, zatim i zadnji disk, promijenio gumicu od uljne posude, te očistio sito, počistio deklo i podmazao mehanizam, kako je zapekao klipić na zadnjoj čeljusti, onda sam rastavio komplet čeljusti i sve očistio i podmazao, te složio i očistio disk pločice.
Trebam izvlakač ležaja sa radilice ... nikako da to nabavim
challenbeen:
Ispolirao sam prednji far, prvo sa 400 pa 800 pa 1200 i onda sa grubom spužvom... Zadovoljan sam kako je bilo, svakako bolje nego prije. Rastavio sam ZX, treba mu čišćenje, priprema za pjeskarenje je odrađena, i kasnije detaljno čiščenje. Prednju masku sam odlučio da ću spasiti, umjesto da odmah dam 180e za novu. Polovne je jako teško naći i još nisam našao podnicu. Član Rox iz Makarske poslao mi je par plastika koje falu, tako da čekam da stignu (poklopac akumulatora, prednji trokut, desna podnica). Naručio sam novi žmigavac OEM koji fali, prirubnicu, remen, mikroremen, akumulator 5ah i filter zraka. Ostalo imam sve u šteku i nadam se da sam sve pokrio... Eventualno je ostalo to da boju uzmem neku ako ne iskoristim ovu koju imam u šteku.
challenbeen:
Aktivno tražim plastike te ih i naručujem (hvala krle), ali projekt je stao sa radom do daljnjeg dok ne riješim SR150 prvo... E i da, promijenio sam i novu vunu (RMS) u topu
challenbeen:
Prinova. Za podnicu su mi tražili po 100e, ali srećom kod Pleše je nov košta daleko ispod te cijene. Usput je došla nova i radilica... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju