Tehnički kutak > Injection

Runner 70: kako posti%u0107i maksimum?

<< < (3/5) > >>

PJIta:
zajedno s modificiranim tps-om i filterom pokušao sam montirati polini šalicu s klipom i samo oprugom. Unatoč tome, motor se zagrijao i nije povećao performanse. Zatim sam probao debljinu po debljinu (ima ih 3 u kompletu) i osim možda boljeg ubrzanja, problemi s temperaturom su ostali, a uz to je pri punom gasu pucketao auspuh.
Stoga sam se odlučio vratiti na staru upravljačku jedinicu jer problemi (temperatura, lampica upozorenja, nepravilan rad motora) nisu bili vrijedni prednosti, a sada temperatura radi dobro (tako da nije bio problem sa zrakom u krugu) i motor radi odlično s promjenama na usisu.

Što mogu učiniti, a da neće biti problema, da povećam performanse?
Hvala vam

JogFromYamaha:
Kit + Variomat to je sve sta se da odraditi.
Da se navuc nesto sa casicom ali to je sve.
Auspuh dal imas ili nemas tak svejedno nema tu nekih skokova dalje.
Ako hoces brze uzmi 250cc skuter i to je to.

PJIta:
Bok Jog, zašto mi moraš reći da mogu ugraditi samo Malossi Kit i varijator, ako znam da su drugi korisnici ugradili druge dijelove kako bi skuter bolje vozio?
Također kažete da je povećanje zračne kutije i otvora za TPS beskorisno, ali ja sam to napravio i skuter bolje reagira....
Prije nekog vremena na YouTubeu su bile snimke Purejeta kako juri preko 100km/h na brzinomjeru, nažalost obrisane su

JogFromYamaha:
Znam da su moguce i druge preinake ali je pitanje koliki ti je budet.
Njabolje ulozeno dobiveno je set od malossija a sve dalje je doslovno bacanje para.
Ako ti nije problem iskesirati 3000e za djelove i imas znanja u mapiranju mozemo ga i na highend dotjerati, nije problem.

PJIta:
Znam da se upravljačka jedinica ne može remapirati (osim dvije originalne mape), tako da s ostalim dijelovima (npr. Malossi over range, kompletni prijenosni omjeri, viši cilindri itd.) nećeš potrošiti 3000 eura.
Uostalom, ti probaj reći što se može sastaviti, a ja ću onda odlučiti hoću li ići u kupovinu ili ne.
Hvala vam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju